keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Jatkoa seuraa :)

Vietin mukavan ja rentouttavan kesäloman! Päätin peruskoulun ja nyt olen aloittanut lukion 1. luokalla. Kesä meni vähän liiankin nopeasti mutta siitä jäi ainakin pirun hyvät muistot. :) Synttäreitäni vietin parhaan ystäväni kanssa picnic-risteillen! Päivä jäi mieleen koska silloin laivalla oli jokin ihme show, jossa oli tanssiva Paavo Pesusieni.


Matkustimme perheeni kanssa Jyväskylään, siskoni miehineen ja Sara-tyttöineen. Jyväskylä on kaunis kaupunki, tykkään! Matkaa varjosti vain kuume joka minulle nousi loppua kohden. :(


Myöhemmin kesällä matkustimme vielä kolmistaan vanhempieni kanssa Kotkaan ja Loviisaan, ihana kaupunkiloma, ottaisin heti uusiksi! Ensin kauhistutti idea "kylpylättömästä" lomasta, mutta ihastuin erityisesti Kotkan kaupunkiin ja puistoihin! Loviisassa hotelli oli tuskaisen kuuma, mutta tunnelmaa toi pää ikkunalaudalla nukkuminen.

Kesällä tuli myös mopoiltua urakalla ja kilometrejä kertyi kolmisen tuhatta. =) Kerron myöhemmin eräästä tylsästä kommelluksesta, kun skootterini tuossa taannoin varastettiin! Tuloksena siis, että nyt minulla on kaksi skootteria...


Loppukesästä oltiin kaveriporukalla DBTL:ssä, josta mukaan tarttui yksi uusi tuttavuus - uusi poikaystäväni. <3


Myös harrastusten saralla on tapahtunut muutosta - olen vaihtanut Raumalle, Kodisjoen kylään, Baldur-tallille. Ihana porukka, varsinkin opettaja ja mahtavat hevoset! Olen nyt käynyt kerran kuukaudessa Daniel Sundinin valmennuksissa ja kehittynyt huimaa tahtia!! :)


Lukion ensimmäinen, ja kohta toinenkin jakso on ohi, ja motivaatio alkaa olla tämän jakson osalta hiipunut. Seuraavassa jaksossa on taas itseä enemmän kiinnostavia aiheita, kuten kemia ja musiikki, joten ehkä siellä nappaa enemmän. =) Olen muuttunut hurjasti kesän jälkeen - ennen inhokkiaineeni matikka lukeutuu nyt suosikkeihini! Matematiikan ja kuvaamataidon tunnit ovat nykyään niitä jotka eniten jaksavat kiinnostaa.





Ajattelin postata kotikoneelta jonkinlaisen kuvapäivityksen, koska nyt kirjoittelen koulun koneella. :D Muuntelen sitten vielä ulkoasua ja päivittelen vielä profiilianikin. Koitan pitää päivitystahtia yllä myös kotona, etten joka välitunti eksyisi tänne koulun ATK-luokkaan vain bloggaamaan.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen ja kaikkiin julkaistuihin kommentteihin vastataan! :-) Muista hyvä mieli ennen kuin kirjoitat! :-)