keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Loman pitäjää vaihtamassa

Terve vaan taas kaikki lukijat ja vähemmän lukijat. Perjantaina tosiaan matkattiin Artun kanssa tänne mun kotikolooni Mynämäelle ja ainakin Heinosen herralta matka sujui todella kivuttomasti nukkumati hellässä huomassa joten allekirjoittanut kuunteli iPodilta kallisarvoista musiikkia ja häiritsi kavereita tekstareilla kertomalla kuinka hassulta Arttu näyttää nukkuessaan.
Siskontyttöni Sara vietti meillä paljon aikaa viime viikonlopun aikana ja oli ilo huomata miten hyvin Arttu tuon pienen ihmisalun kanssa toimeen tulee - vaikka täti on aina nro 1 ;)
Sunnuntaina kerettiin myös ihmisten ilmoille ja HUOMIO huomio tämänKIN blogin kuvat otettu sillä mun jumalaisella Samsung Giolla! Niin että laadusta turha marista kun omaa (/äitini kameraa) en nyt ole vähän aikaan kantanut mukanani. Paitsi eilen tiistaina mutta toistaiseksi minut on pyydetty pitämään yksi eräs iloinen salaisuus josta tosin lähipiirini hyvinkin hyvin tietää! :)
Niin tosiaan sinne ihmisten ilmoille sitten sunnuntaina lähdettiin piipahtamaan ja tässä kahdessa seuraavassa kuvassa ensin hauska härpäke joka tökätään puhelimeen kuulokereikään, Glitteristä ~4€. HUOM. Glitterissä myydään sekä muovipäisiä, että metallipäisiä. Ostin äitini Nokiaan metallipäisen "timantin", mutta ainakin hänen puhelimensa luki koristeen kuulokkeina joten harkitkaa sellaisen ostamista mikäli ette halua ottaa sitä pois ja laittaa takaisin joka puhelun ajaksi.

Lisäksi tässä kuvassa näkyy kombinaatio muista ostoksista jokseenkin LUPAAN ottaa paremmat kuvat jossain vaiheessa. Hiusruusu Lindexistä, oisko tämäkin ollut about 4€.
Sitten tarkkasilmäisimmät ehkä huomaa hiusten värjäyksen eli Artun kanssa kummatkin värjättiin vähän tukkaa - mutta mun hiuksista tuli luonnossa miltei mustat ja Artun hiuksista oikeesti sellaset hienon ruskeat.
Naamalla kahta uutta meikkiä Seppälästä, mutta kerron näistä tarkemmin sitten kun jaksan tosiaan ottaa ihan oikeita valokuvia ja ehkä voisin jopa kertoa miten nykyään oman naamani teen. 



LE MAANANTAI-AAMU

  


Tältä näytti mun ja Artun maanantai-aamu. Sara oli meillä yötä ja kun mun oli aika lähteä kouluun (ja Artulla tosiaan on lomaa tämä viikko), riensi Sara herättämään Arttu-setää ja vaati katsomaan kanssaan Autot-elokuvaa. Tuossa kuvassa Sara istuu Artun jalkojen päällä ja tämä on kuulemma myös tiistai-aamuna ollut suosittu tapa aloittaa aamu. 
Alempana kuva mun arjen raa-asta totuudesta - ja näin kävi sitten kauniin maanantai-aamun matikantunnilla.

MATH ERROR.

Maanantai-iltapäivä sujuikin sitten rattoisammin ja lähdettiin Artun ja kaverimme Sakken kanssa kohti Turkua, kaapattiin Sakken tyttöystävä kyytiin ja ajeltiin Skanssiin. Ostoksista en voi vielä kertoa sillä ne liittyvät edellä mainittuun iloiseen salaisuuteen. Raxissa käytiin syömässä ja ajeltiin pitkin Turkua.


Mitäs vielä tällä viikolla tapahtuu? Arttu on nyt kavereittensa kanssa laivamatkalla (tämä hälle suotakoon paitsi jos hän ei tuo minulle juustoa tuliaisiksi). Tänään keskiviikkona menen kouluun, tulen koulusta, ja teen __jotain jännää__ ja sitten lähden jommankumman vanhempani kanssa hakemaan Arttua satamasta. 
Torstaina taidamme pysyä kotosalla (paitsi että mä käyn koululla).
Perjantaina mun koulu loppuu onneksi jo kahdelta (jesjesjes!) ja illalla suuntaamme Lietoon Vertti-konserttiin. Ja lauantaina lähdetään kattelemaan Salon maisemia. 
Kaikennäköstä kivaa. Nyt odotan suuresti että saisin Artun kotiin, en oikein osaa enää nukkua yksin, voi mua. Jokseenkin nyt kun mua sitten ei nukuta niin teen kaikkea rästissä ollutta koulutehtävää.

Sitten vielä yksi juttu. Kyselkää hyvät ihmiset multa kysymyksiä. Esittäkää toiveita. Jokseenkin tämäkin pyyntö menee varmasti kuuroille korville. Ei se mitään, kysytään sitten uudestaan.

??? Mikä on Suvin Suuri Salaisuus? Se selviää... ehkä pian, ehkä huomenna, ehkä ensi viikolla ;) ???

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen ja kaikkiin julkaistuihin kommentteihin vastataan! :-) Muista hyvä mieli ennen kuin kirjoitat! :-)