tiistai 27. maaliskuuta 2012

Mitäkuuluu kukkuluuruu?

Joo nyt taas nolottaa ja hävettää! Hirvee päivitystauko mutta pistetään koulun ja muun aktiviteetin piikkiin. Nyt koittaa taas koeviikko ja on taas rahkeita päivittää (miks tää aina menee näin?). Viikonloppuja oon viettäny Pohjanmaalla ylläripylläri :)
Mutta mitäs nyt on tapahtunut?

First of all voisin ottaa puheeksi ihotautilääkärikäynnin jonka tuloksen näette yllä. Eli atooppinen iho, jolle ApoBasea, ja sitten akneiholle Humektan ja ihon pesemiseen Aqualan L. Eikä siinä mitään sen kummempaa :)

Wnb-taidetta... Tää oli joku mehupurkki.

Seuraavat 2 kuvaa PÄIHDEPUTKESTA. Kavereitten kanssa näytettiin seiskoille mallia siitä MILLANEN ei kannata ikinä olla ja miksei kotibileitä kannata pitää. Itse en todellakaan mikään viinalla läträäjä ole enkä sen paremmin tupakkiakaan polta, pidän kumpaakin sellaisena aktiviteettina jota tekevät nuoret jotka eivät parempaakaan keksi, anteeksi jos tämä jotakuta loukkaa. Kyllä täytyy olla parempaakin tekemistä kuin sammaltaa kännissä joka viikonloppu.
Oma hahmoni, syrjäytynyt huumeita käyttävä teinityttö.
Kaverini Mika alkoholimyrkytyksen taltuttamana.
Ei niin paljon pahaa ettei jotain hyvääkin: 
siskonpoika kasvaa kovaa vauhtia <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen ja kaikkiin julkaistuihin kommentteihin vastataan! :-) Muista hyvä mieli ennen kuin kirjoitat! :-)