maanantai 16. huhtikuuta 2012

Maanantai, osa 1

Hei vaan kaikille tasapuolisesti. Tosiaan ristiäisistä selvittiin ja nyt istuskelen haukotellen reippaana  historian tunnilla. Kuvia ei tähän päivitykseen heru koska kirjoittelen koulun koneella. Pian alkaa hyppytunti ja menen vaihtamaan "sportti"vaatteet joihinkin muihin ja hakemaan äidinkielen kirjan :)
Arvatkaa mitä mä tein??? Rekisteröidyin POTTERMORE.comiin! Tsiisus eikö vain? Okei, myönnetään. Potterit on lapsuudesta asti kulkenu mukana, oli pakko siis! Muistan kun ala-asteella piti saada hyvä numero kokeesta että sai aina uuden Potter-kirjan :) Lukeminen palkittiin siis lukemisella.

Tänään on nuorisoparlamentin kokous ja sitten meen vielä vetämään kokkikerhoa. Ihanaa kun paistaa aurinko niin on kiva ajaakin :) En kyllä tiedä mitä järkeä tällä postauksellakin on mutta tuleepahan kirjoiteltua :)

Ajattelin tehdä tähän blogille sellasen logon, mutta en vielä tiedä millasen. Oon aika surullinen kun mun lemppari kuvanmuokkausohjelma netissä eli Picnik sulkeutuu tällä viikolla. :( Ehkä saan jo tänään jotain aikaiseksi kun mulla on illalla hetki aikaa :)

Ja nyt pitää lentää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen ja kaikkiin julkaistuihin kommentteihin vastataan! :-) Muista hyvä mieli ennen kuin kirjoitat! :-)