perjantai 25. toukokuuta 2012

Every hour, every breath has come to this


Holaaa =)
Kivan nopeeta meni viikko, ei ehtiny kunnolla edes henkästä :)) 
Keskiviikkona tosiaan olin kampaajalla ja tässä alempana vähän makua siitä millanen tuli :)


Mylly, torstai








 Korvikset Cubus







 Tuubitoppi, H&M 4,95

Paita josta mainitsin jo aikaisemmassa postauksessa, GinaTricot 12,95

Oli tosi hauskaa Sannin, Siirin ja Saijan (ei mun sisko Saija vaan vanha kaveri) kanssa :) Eilen tuli myös täyteen 1v mulla ja mopokortilla, ja mun ja Sannin ajot oli taas vähän sellasia... :')





Siskon tekemät geelikynnet, jotka hermotuksessani revin jokaikisen irti, koska pelkäsin jo, että sokeudun (ei enää ikinä piilolinssejä ja kynsiä samaan aikaan !) Rispektit Saijalle joka ne siitä huolimatta jaksoi tehdä, että mä ny tein näin <3
Nyt kynsissä IsaDoran Papagayo Blue-lakka, rakkaus !

PERJANTAI





Käveltiin Saran kanssa keskustassa :)

Vyö näkyy läpi...

Läski ! :)



Ja tähän ollaan päädytty ! Pariin päivään ei välttämättä kuulu meikäläisestä mitään koska HUOMENNA on se päivä, jona ARTTU TULEE KOTIIN!!! Sunnuntaina vihdoinkin aika pakata laukut ja Pohjanmaa here we come <3

Vielä en oiken jaksa edes uskoa todeks mut joo.. Ehkä huomenna ku Amsterdam-Helsinki lento on laskeutunu ! Vähän ehkä jännittää, ja ihan mieletön fiilis samalla. Oli kivat 7 viikkoo sit ku lähti vaan kunnol käyntiin, tää viikko on ollu ihan parasta. Tunnen tääl jossai sisäl et huomine tulee olee parempi ku synttärit ja joulu yhteensä. 
Herätys on 9:25, isin kans lähdetään siitä sitte pikkuhiljaa kohti Helsinkiä.


Love u all! Näin kesän korvalla muistakaas tää:




2 kommenttia:

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen ja kaikkiin julkaistuihin kommentteihin vastataan! :-) Muista hyvä mieli ennen kuin kirjoitat! :-)