tiistai 22. toukokuuta 2012

MRJS tiistai !

Olin kokonaan unohtanut että eilen ilmestyi Asteen uusi biisi ja video MRJS! Tulin sen tässä illalla kuunnelleeksi, ja soikohan nyt miljoonannetta kertaa putkeen. Miten Aste aina onnistuu <3
Niin täynnä energiaa et mä räjähdän

Noniin. Tästä päivästä ei oikein muuta sanottavaa. Kirpparilla kävin, koulus kävin, turhaa istumista sielläki ku opettajat on kaikki jossain kateis. Ainii mut oliki viimeinen koulupäivä, joo ei siin mitää ei ois muakaa huvittanu. Noh mutta huomenna meitsi nauttii vapaapäivästä !!! Ja heti aamulla kampaajalle, jonka jälkeen vihdoin yritetään Saijan kanssa saada kynnet aikaiseksi.
T'änään siivosin vaatekaappeja ja Sara oli niin kuumeinen viime yönä, ettei edes lähdetty yrittämään kynsien tekoa. Huomenna toivottavasti ja luultavasti paremmalla onnella - uusin hiuksin ;) Ei nyt muuta tähän hätään, hyvin menee, oon superhyväntuulinen :)


Hei muuten - haluutteko kokonaisen postauksen musiikkiin liittyen? ;) Jos ette kommentoi, niin ei sitä myöskään tuu, joten nyt anot ja kumppanit, ei oo niin vaikeeta!!!

1 kommentti:

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen ja kaikkiin julkaistuihin kommentteihin vastataan! :-) Muista hyvä mieli ennen kuin kirjoitat! :-)