lauantai 14. heinäkuuta 2012

Islanninhevosten Suomenmestaruudet 2012: karsintoja

Tänään lähdettiin Tarjan kanssa kattelemaan Ypäjälle meidän unelmia, rakenneltiin kauniita pilvilinnoja ja suunniteltiin että lähetään hetiheti takaisin hevosenselkään! Mukava, rento päivä hyvässä seurassa :)

  • EN ole ammattikuvaaja, eli
  • minulla ei ole ammattilaiskalustoa
  • minulla ei ollut käsiohjelmaa, joten en tiedä keitä kuvissa on
  • PÄÄASIA, että kaikki näytti todella hienoilta!


Leppäsen Liisan ihana Ninni <3


Halu hepan selkään on tällä hetkellä 110/100. Mulla on tosin miljoonia pelkoja selkärepussa, ja haluaisin niistä kipeästi eroon. Heppainen tie on kuoppainen tie, voi kumpa omakin ratsastus olisi niin hienon ja huipun näköistä kuten tänään näillä kisaajilla. Ehkä joskus... Vaikka hevosenselkään en ole taaskaan miesmuistiin noussut, toiveet, haaveet ja unelmat kytee syvällä sisällä. Unelmia, jotka tuntuivat vuosi sitten pirstoutuvan käsiin. Mutta, tasan vuosi sitten tein yhden parhaimman päätöksen elämässäni - muutin kimpsuineni kampsuineni Piian hoiviin Balduriin. Ja tänään vahvistui taas tunne siitä, että hevosen selkään on päästävä. Oon taas lusmuillut puoli kesää. Mutta jotenkin myös viimevuotisen päätöksen jälkeen elämääni huojensi tieto, etten ole sitoutunut harrastukseen, joka tuonnempana aiheutti lähinnä mielipahaa. Nyt, kun tallille on mielekästä mennä, voi sinne mennä hyväntuulisena kun on sellainen fiilis. :)


Huomenna kutsuilemaan. :) 
Arttu-kultakin ehti armeijasta soittaa, menin lähinnä shokinomaiseen tilaan kun kuulin sen äänen ja huoh, nikotteluksi se puhelukin sitten meni. Viikko on ollut pitkä aika lähestulkoon puhumatta ihmiselle, jolle on ennen tottunut puhumaan päivittäin... 
Mutta vaikeuksien kautta on ennenkin päästy voittoon! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen ja kaikkiin julkaistuihin kommentteihin vastataan! :-) Muista hyvä mieli ennen kuin kirjoitat! :-)