lauantai 18. elokuuta 2012

Haluun sut, muut ei merkitse mitään

Naiiiiiiiivein otsikko ikinä mutta olkoot !
Tosiaan viime viikolla tiistaina alkoi koulu ja takana se 1540+ kilometriä Kajaaniin ja takaisin, vähän Alajärvelle ja sensellasta. Viime sunnuntai vietettiin murun kanssa vuosipäivää ja käytiin paikassa nimeltä Tulivuorikeskus (linkki) ja sitten syömässä pizzat :) 14.8. olikin sitten virallinen päivä mutta se vietettiinkin sitten eri osoitteissa muunmuassa siksi että mulla se koulu sitten alkoi. Ihan uudella voimalla ollaan liikenteessä ja erityisen iloiseksi mut tekee meidän musikaali ja ryhmä joka sitä on tekemässä!
Tänä viikonloppuna PITI lähteä ratsastamaan Raumalle mutta sattuipa kerran että Suvi meni lääkäriin. Oon siis senverran kipeä ettei nyt sitten tullut kysymykseenkään lähteä hevosen selkään. Eli multa ultrattiin poski- ja otsaontelot ja lääkäri totes limakalvojen olevan tosi turvonneet, niin määräs lepäämään kun kerroin kuinka pitkäaikaisesta sairaudesta (vähän yli 3 vkoa) on ollut kyse...
Kuvia tässä olisi jonkinverran, ja koitan nyt taas pitää jonkinnäköistä tahtia yllä näiden päivitysten kanssa, ettei viikon taukoja enää tulisi. 
Sain torstaina viimein hankittua oman netin puhelimeen, ja oon taas innostuneempi käyttämään sovelluksia puhelimella, joten teen postauksia myös kännyllä, kännyllä otetuilla kuvilla yms. Siksi kuvien ja tekstin laatu heittelee sitten ihan laidasta laitaan!


Erilaiset lapset - minä ja Sanni. Toi farkkumekko on päällä toooosi jees, mut en sitte ulkonäöstä niinkään tiedä. Tunsin oloni tosi erilaiseksi se päällä. :D Ja samalla tosi mukavaksi. Huomatkaa kiva kaulan alueen turvotus, en oikeasti ole kasvoista noin pullea!


Todellinen löytö Lindexistä kun kaikista farkuista sai alennusta 10 euroa (nää oli siis 35 euron arvoiset tällöin). Metsästin korkeavyötäröisiä mutta sitten löysin nämä... <3 Plus huomatkaa vinot koivet...Pitkään piilossa olleet mulle 3 kokoa liian isot tennarit. Lisää mukavasti sopusuhtaisuutta mun olemukseen eikä se suuruuskaan kovin paljoa vaivaa :)


Ensi viikosta ei ole minkäänlaista tietoa, radiokurssi alkaa koulussa ja musikaalia pakerretaan eteenpäin. Ollaan oltu tosi reippaita ja saatiin jo yksi vapaatuntikin, joka käytettiin juonirungon kyhäämiseen. 

Tosiaan tän viikonlopun kotosalla ja viikon pakerran ahkerasti koulussa. Itseasiassa tässä jo kovin odottelen maanantaita, kun tiedän että meillä on musikaaliin liittyen tekemistä! Samoin tein itseni kanssa sopimuksen, että sairastun seuraavan kerran pitkäaikaiseen flunssaan 15.1.2013, kun musikaaliesitykset on ohi. Jos meidän ryhmä jatkaa tätä ensimmäisen viikon innostusta tähän hommaan liittyen, me pysytään täydellisesti aikataulussa ja saadaan aikaiseksi ihan kelpo show :)

Huomaan nyt tässä lopussa että osa kuvista ja tekstistä viittaa edelliseen postaukseen jonka tein kännykällä, siinä näkyy kaikki mun uudet vaatteet. Tässä postauksessa noi farkut lähemmin. 

Mä jatkan puhelimeni tuijottelua ja yritän saada unen päästä kiinni. Ei, vaan menen hyvillä mielin nukkumaan. Ehkä Arttu kaikesta huolimatta ajattelee mua siellä missä se ikinä onkaan. Mikään muu ei inttileskeydessä ole vikana, ja joitakin asioita on jopa jänskää kuunnella ja oppia itsekin uutta, mutta tämä iltojen turhauttava odottelu ja miettiminen että soiko puhelin, tuleeko viestiä on turhauttavaa. Voisi tietysti lopettaa odottamisen. Ja sen mä taidan tehdä. Kohta on taas maanantai, ja vaikka keskiviikkoon mennessä joku yhteydenotto liikenisi, on aina vain varmempaa se, että nähdään kasvokkain ja siten saadaan keskusteltua paljon paremmin. 

Ainiin ja KOULUKUVAUS ON perjantaina. Täytyy keksiä jotain sille päivälle. :)


Nyt tsau!
Tästä kuvasta pitäisi huomata itseleikattu otsatukantynkä... :D

2 kommenttia:

  1. moro, hyviä kuvia ja reipas yleishenki blogisi sivuilla. hyvää syksyä sinulle !!!!

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen ja kaikkiin julkaistuihin kommentteihin vastataan! :-) Muista hyvä mieli ennen kuin kirjoitat! :-)