perjantai 12. lokakuuta 2012

Oriflame nail care - getting started & stuff


Perjantaina
Heipsun! Olin eilen musikaalissa ja keskiviikkoilta meni kokoustamassa, mutta voi veljet OLI HYVÄ!!!! Oltiin kummitädin kanssa HAIR ennakkonäytöksessä Åbo Svenska Teaterissa. Voisin postailla siitä erikseen uudemman kerran. Nyt kuitenkin aiheeseen eli KYNNET: 

lakkasin eilen IsaDoran Twinkling Pinkillä, alla ensin Nail Whitener ja Second Nail. Lisäksi testasin edellä näkyviä Quick dry dropseja. 

Ne toimivat mun mielestä hyvin mutta purkkia oli hirmu hankala painaa, taisiis sitä tarvitsi painaa hirmu lujaa.

Selaa alemmas niin näet tiistaina aloitetun tekstin...

Oikea käsi 12.10.2012Vasen käsi 12.10.2012


Olin keskiviikkona kampaajalla (oikeastaan vakiokampaajani tytär on TETissä siellä tämän viikon) ja hän värjäsi hiuksiini punaisia raitoja sekä ostin teippiraitoja joista ensi postauksessa enemmän....aloitettu kirjoittamaan tiistaina...
Heippa raksut!

Oriflamelta tilattu pussukka

vasemman käden kynnet 10.10.2012


kurkistus sisälle


Tässä eniten käytössä olevat tuotteet :
Nail Boost Advanced Growth Review - Kynsienvahvistaja hauraille ja heikoille kynsille
"Kiivi ja elemiuutetta sekä A-, C- ja E-vitamiinia sisältävä kynsienvahvistaja aktivoi kynsien kasvua ja tekee niistä vahvemmat. Hiero puhtaisiin kynsiin kahdesti päivässä. 7  ml."
Nail Food - Kynsiä vahvistava seerumi 
"• Vahvistaa ja uudistaa hauraita kynsiä• Sisältää ravitsevia luonnon marjaöljyjä• Rasvaton ja nopeasti imeytyvä. 7  ml."
Cuticle Remover Gel - Kynsinauhageeli
"• Pehmittää ja hoitaa kynsinauhoja• Sisältää tomaatti- ja kurkkumehua sekä manteli- ja oliiviöljyä• Levitetään kynsinauhoille ja kynsinauhoja työnnetään varovasti taaksepäin. Huuhdellaan pois. 7  ml."oikean käden kynnet 10.10.2013

NYT ohjelmoimaan omaa robottia!!!Mistä kaikesta haluatte kuulla seuraavassa postauksessa??? Sisältäen viikonlopun :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen ja kaikkiin julkaistuihin kommentteihin vastataan! :-) Muista hyvä mieli ennen kuin kirjoitat! :-)