keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Paljon odotettavaa

Hei vaan kaikki. Kävi vähän kurjasti. Viime perjantaina kun tein lähtöä Pohjanmaalle, alkoi olo olla kovin mielenkiintoinen ja  lauantaiaamuna karu totuus alkoi valjeta.
Suvi on tullut kipeäksi.
En oikein tiedä oliko mulla kuumetta vai ei, mutta painelin kaikesta huolimatta paikalliseen uimahalliin. Oli ihana päästä köllimään lämpötuoliin ja saunaan, ja olo helpottui. Meinaan vilukohtauksia mulla ei ole ollut, vain kurkkukipua ja _vuotava_, ei tukkoinen nenä. Ööööö, okei! Onneksi nyt on jo parempaan päin, veikkaan että tässä ois taustalla pieni allerginen reaktio.

Maanantaina mulla oli englannin koe, ja loput päivästä meni musikaaliharjoituksissa, nupan kokouksessa, asahissa ja niin edelleen.
Eilen nukuin suurimman osan päivästä, koska elättelen toiveita olla terveempi loppuviikolla. Eilen sain myös unieni lomaan hyviä uutisia, ja pitikin tarkistaa, etten nähnyt unta. Ilmeisesti en... :) Eli ensi viikon lauantaita odotellessa !! Kerron lähempänä mitä tapahtuu :)

Yksi asia johon oon tällä viikolla törmännyt, on mun asioihin, tekemisiin yms. puuttuminen/arvostelu, varsinkin kun se tulee ihmiseltä, joka ei ole mun tekemisistä vastuussa eikä muutenkaan mitenkään velvollinen niihin puuttumaan, niin mua kyllä ärsyttää ja lujaa... Mutta en sen enempää pui asiaa blogissa, mieluummin annan vain olla. Jakamisen ilosta tämän teille kerroin. :))

 Odotan myös joulua, koska prettymuch tiedän, mitä saan lahjaksi, koska olen jo niin iso tyttö, että saan päättää ne itse. Ja jouluaaton vietänkin tänä vuonna murun kanssa :)

Mulla on se keskeneräinen junateksti ja kamera menossa kotona lataukseen. Viime perjantaina oli taas netin kanssa sellasta säätöö junassa, enkä murun luona kauheesti istuksi koneella yleensä, joten mun kanssa saatte kyllä harjoitella odottamista ja malttia, kun postauksia lupaan tehdä. En kumminkaan tämän kirjoituksen kaltaista sutta ja sekundaa halua julkaista ihan aina. Oon kolmena eri päivänä nyt kirjoitellut, muokannut, leikannut ja liimannut sitä tekstiä (tautini kourissa!), jonka tulen julkaisemaan piakkoin. Perjantaina vielä lähtö ja sitten oonkin taas hetken aikaa kotosalla, mutta mikä olikaan tuo odottamani juttu, se selviää aikanaan :)

Seuraavien kotona vietettyjen päivien missiot ovat: siivoaminen, siivoaminen ja siivoaminen, pitää etsiä vaatteet laivamatkalle ja sitten taas siivotaan. Uusi jakso alkaa ja mä niiiin tykkään mun perjantai-päivistä jotka mulla on helmikuuhun saakka! 8:20-11:20, jes, jes jes!

Tänään en tiedä missä seikkailen, jos tolpillani tältä yskältä pysyn. Huomenna lapset kylään ja pakkailua :)

JA KATTOKAAS MITÄ ÄMMÄ OSTI!! Kiroilevansiilin kolmella eurolla! Että kyllä nyt pitäis pysyä hengissä.Vielä varmempi tapa on olla liikkumatta kevyenäliikenteenä ja pysyn mieluusti sisällä tai autossa pimeällä. En tykkää.

2 kommenttia:

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen ja kaikkiin julkaistuihin kommentteihin vastataan! :-) Muista hyvä mieli ennen kuin kirjoitat! :-)