maanantai 21. tammikuuta 2013

P*RK*L*

Hohhoh. Oli suoraansanottuna paska yö sunnuntaista maanantaihin. Mä en ymmärrä kehoni reaktioita nyt kyllä alkuun- enkä loppuunkaan.

Mun takareisien iho on talvisin ihan rempalla. Ei toimi. Rikki, kaputt. Kuiva ja kutiaa.

Syön hoidoksi allergialääkkeitä ja olen saanut ihotautilääkäriltä reseptillä ties mitä tököttiä. Tässä muutaman päivän aikana kutina on levinnyt muualle kehoon mm. jalkoihin ja eritoten käsivarsiin ja ranteisiin.

Eilen räjähti. Kirjaimellisesti. Tulin junalta kotiin ja päätin hylätä vaatteeni vaihtaakseni ne yöasuun. Mitä enemmän vaatteita väheni sen helvetillisemäksi olo kävi, ihan kuin koko juttu olisi lähtenytkin vaatteen kosketuksen poistumisesta. Siinä sitten aikani rapsuttelin ja huomasin, että alan olla täynnä pieniä liiloja pilkkuja, tulikuuma ja turvonnut. Kilikilikili. Ei muuta kuin allergialääkettä tuplaten ja kylmään suihkuun.
Kuningasidea oli ehdottomasti levittää mentholhammastahnaa iholle kuumotusta lieventämään. Toimii! Niin tyhmältä kuin kuulostaakin... Todella tyhmältä. Lopulta vuorasin itseni lääkärin määräämällä rasvalla ja asetuin pötkölleni sänkyyn. Voi jehna se tunne kun se kaikki oli poissa. Ei poltetta, ei kutinaa, turvotus alkaa laskea. Perkeleen perkele, kesä tule jo. Haluan tästä pakkasen raiskaamasta ihosta EROON!

Ja tukkakin oli tänään ihmisten ilmoilla ihan päin persettä ja sillee. Väsynyt viikon aloitus, ei voi muuta sanoa. Nyt illalla heräsin vähän mallailemaan itteäni peilin eteen. Illalla. Meikkaamaan. Laittamaan tukkaa. Voi luoja.

Olipas kirosanainen ja tylsä viikon aloitus. No, alkuviikot, you know. Not nice!!! Loppuviikosta on kivempaa kerrottavaa! :)2 kommenttia:

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen ja kaikkiin julkaistuihin kommentteihin vastataan! :-) Muista hyvä mieli ennen kuin kirjoitat! :-)