keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Hair with me

Heips! Keksin (Riina keksi) tehdä teille tällaisen tukkajutun :) Eli Arttu otti mulle kuvia kun pyysin, ja nyt näette miten mä hoidan mun moppia! :) Mun kokoelmissa on vähän kaikkialta ostettuja tuotteita ja mitään yhtä merkkiä en suosi yli muiden. Osa on ihan marketista saatavia ja muutamat on kampaajalta :) Eli välillä törsään niihin välillä en... Joskus ei edes tarvitse. Oon taas vähän väsy kun kirjoittelen, että kyselkääs ihmeessä kommenttiboksissa jos on kysyttävää! :) Kiitos!! :)Mulla on shampoita ja hoitoaineita oikee kokoelma. Yleisesti ostaen markettikamaa eli tämä Sunsilk on hyvä esimerkki. :) Jos on kampaamotuotteita, niin yleensä Bonacurea. Mulla on tältä Sunsilkilta ensisijaisesti käytössä tämä Addictive Brillliant Shine, mutta koristani löytyy myös tummanpunaiset pullot jotka oli lämpökäsitellyille hiuksille.
Nää maksaa noin kolme euroa pullo ja saatavilla on vaihtelevasti kaikista hyvinvarustelleista marketeista, viimeisimmät ostin Primasta ja hintaa oli joku.. 2,47€ pullo?Tykkään tosi paljon ja mun mielestä antaa mitä lupaa. :) Pesen hiukset kolme kertaa viikossa (suihkussa käyn toki useammin), mutta olen huomannut että mitä enemmän pesen sitä likaisemmaksi hiukseni tulevat. Kolmesta kerrasta yhdellä käytän jotakin muuta, eli yleensä saunassa Biozellin Therapy-tuotteita. Luulen että kesällä riittää kevyemmätkin tökötit, kun en tukkaa pahemmin laitakaan :)


Tästä lähdin tänään liikkeelle:

Pestyt, pyyhkeen sisältä kuoritut hiukset.

NYT KÄYTIN:

Bonacuren Oil Miracle  (Light)
Kaksi pisaraa tuomaan kiiltoa ja pehmeyttä koko tukkaan, latvoihin

Bonacure Colored Ends
Vaalennetuille latvoille

Lóreal Paris Studio Go Create
kampausneste käsiteltävyyttä helpottamaan

Biozell suoristus- ja muotoilusuihke
Kuin edellinen, mutta lämpösuojaa. Yleensä käytän molempia, tätä föönauksen yhteydessä ja ylemmäistä suoristaessa

AINA EN KÄYTÄ:
hiuslakkaa

Schwarzkopf got2b smooth'n chic

Piti myös vanhojentanssikampauksen!


LOPPUTULOS:+ Tangle Teezer on paras kamu <3

Hyvää yötä!

2 kommenttia:

  1. sulla taitaa olla tangle teezer. onk se oikeesti niin hyvä kuin kaikki hehkuttaa?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ja se on hyvä!! Ja helppo pitää puhtaana :) päänahka rakastaa noita taipusia piikkejä ja tukkaa lähtee paljon vähemmän. Itellä on kans muutama teippilisäke niin nekin saa hellävarasesti harjattua :)!

      Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen ja kaikkiin julkaistuihin kommentteihin vastataan! :-) Muista hyvä mieli ennen kuin kirjoitat! :-)