torstai 4. huhtikuuta 2013

Homma toimii!

Jess, aamulla 2 minuutin puhelu, tunti tästä niin seisoin teipattavana. 
Sitten kuntosalille rauhaksiin tekemään:Juoksumatto <3


Ei noita teippejäkauaksi huomaa mutta mun "hassun" asennon kyllä, kun etin oikeeta painopistettä jalkapohjiini :D
Treenin jälkeen hyvä mieli!
Paita Vero Moda, housut  Lindex


Teen tänne blogiin erillisen sivun, johon laitan tota mitä teen salilla ja muuta kivaa härpäkettä. Seurailkaa noita reunoja (: 
Tänään ei sitten huisisti oo muuta tekemistä, autokoulu on illalla ja täytyy tehdä kuviksen työtä huomiseksi... Kaikki on kiva jättää viimetippaan :D

Täytyy nyt kattoa koska seuraavan kerran meen salille, kuulostella huolella että miltä tuntuu... Toivottavasti tää lähtee tästä taas rullaamaan oikeen kunnolla! :)

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ei huvittais olla rauhallinen sitten yhtään... :D t. rämäpääksi syntynyt idiootti :))

   Poista
 2. Kannattaisko pitää vähä vähemmän vartalonmyötäisiä vaatteita/paitoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletan että olet sama anonyymi kuin yllä.
   Joo no mun mielestä mun maha ei ole kiva, jos olisit esim vaivautunut lukemaan blogia hieman taaksepäin tietäisit mihin olen pyrkimässä. Tiedostan kyllä olevani ylipainoinen ja pyöreä, mutta vaatteisiin piiloutuminen ei ole ratkaisu.

   Poista
 3. Ei jumalauta ei millää pahalla katoin ensin että tää olis joku teuraaks vietävä emakko mutta ei se olikin ihminen joka luulee treenavansa, suosittelen sulle nyt ihan ensiks elintapa muutost, lopeta se roskaruuan syöminen ja limpparien lipittäminen ei se sua mitenkää laihemmaks tee jos vedät kiudksiiks jotain "dietty collaa" päi vastoi sä luulet että oot tehnyt jotai mutta sä todellisuudes tuol salillakaa mitää saa aikaseks paitsi kuluta meidän veron maksajien maksamia laitteita. kiitos kuittaan mutta lopeta niiden kuluttaminen pompi vaikka taivas alla siinä ei kulu mtn, mutta en haluis maksaa turhanpäite mtn turhaa :) T isojalkainen balleriina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAHAHAHA Päivän naurut :--) Kuule, taas suosittelisin lukemaan vähän taaksepäin tätä blogia, olen maininnut aika useasti mikä tämän homman nimi on. Mitään diettikolaa en oo ikinä juonutkaan että kyllä mulla ihan originaali coca cola on jos on! :D Ja tietääkseni mitkään yksityisen kuntosalin laitteet ei todellakaan ole veronmaksajien pussista :D Ja mitä roskaruokaan tulee niin en edes muista koska sellastakaan olisin viimeks syöny :D JA oon myös usein maininnut että olen muuttanut myös ruokavaliota ja jättänyt ylimääräisen syömisen. Nyt on kuule sulla vähän väärät faktat pöydässä t. Maailman elävin emakko ;) En ees haluu tietää kuka oot oikeessa elämässä, ehkä joku omaan elämääsi tyytymätön ja nyt sua harmittaa ku joku muu tekee sitä mistä sä ehkä haaveilet - muutosta!! :--)

   Poista
 4. Itse asiassa mä oon omaan elämääni varsin tyytyväinen ja hyvässä kunnossa oleva nuorehko ihmisen alku :D mutta mua naurattaa kun ihmiset parkuu täällä :'D ja sitte päivittelee jotain rasvapallo kuviaan :D siis joku roti näihin kuviin tulee mieleen joku kauhuleffa :( ja pelkään kauhuleffoja :( ja itte asias mun on pakko sanoo että sä et välttämättä sitte ole syönnyt rooska ruokaa mutta sä oot ilmeisesti koko ajan ruoka aikaan kotona että sä vedät jotain chaissee leipäläpees :D että terveellistä elämää vaa sullekki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa mitä? :DD Tuolla oikeessa yläkulmassa on rasti jota suosittelen painamaan, ei täällä oo pakko mitään pelottavia kuvia kattella :(:(:( Menetät varmaan yöunet tai vastaavaa, voi harmi. Toivottavasti näet musta unta! <3

   Poista
 5. Itte asiassa se olis painajainene eikä uni :D

  VastaaPoista
 6. Taas joku ihanan fiksu asialla.. Ja hänen pointtinsa oli ??

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen ja kaikkiin julkaistuihin kommentteihin vastataan! :-) Muista hyvä mieli ennen kuin kirjoitat! :-)