keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Kevään viimeinen koulupäivä

... huomenna vapaapäivä, torstaina englannin koe, perjantaina ja maanantaina vapaapäivät. Tiistaina ruotsin koe, keskiviikkona terveystiedon koe, torstaina matematiikan koe - loppu.
Matka kohti abivuotta voipi alkaa. Opiskelen kesälukiossa kesäkuun 2 ensimmäistä viikkoa kemian kurssia. Matkustan Tukholmaan. Saatanpa matkustaa myös Maarianhaminaan. Pääsen vihdoin nauttimaan keskiaikamarkkinoista. Täytän 18. Päivät täyttyvät ajotunneista ja ratsastuksesta. Jehna.

Olen onnellinen. :)

Teinpä tonne <-- vasempaan laitaan nyt pojat sellasen kyselyn, kun mun mieltä askarruttaa just että kiinnostaako ketään lukea heppahöpinöitä, vai rajoittelenko niitä, ja kirjoittelen tänne muista jutuista? :)

Kuvapläjäys alkuviikolta, ps. tässä kohtaa vaihtui päivä :D Ja kuvat klikkaamalla suuremmiksi!En voinut vastustaa... Glitter Vanha ja uusi. Vanhasta menen tekemään reklamaation huomenna tänään, Glitteriin. Hajosi vähän turhan nopeesti :/


Paita Bik Bok <3


Taiteilin tänään tämän näköiset geelikynnet.2 kommenttia:

 1. Asuuko toi sun poikaystävä arttu teillä kotona? Jos asuu niin maksaako hän jotain omia ruokiaan tai vuokraa tms? Ja mitä hän sitten tekee sillä aikaa kun sä oot koulussa :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, kihlattuni asuu väliaikaisesti luonani, koska hän on armeijan jälkeen etsinyt töitä ja koulupaikkaa täältä Varsinais-Suomesta. Vanhempani eivät vaadi, että hän maksaisi ruuasta joka meillä tehdään ja syödään kerran päivässä, mutta kaikki erikoisempi, herkuttelut yms. menee omasta pussista :)
   Arttu harrastaa valokuvausta ja lukee paljon kirjallisuutta. En ole tämän kevään aikana edes hirmusti ollut koulussa, kun piti hajauttaa opintoja (mulla on siis ollut tosi väljä lukkari), mutta ensi syksynä toivottavasti molemmat ollaan omissa kouluissa täyspäiväisesti ja Arttu mitä suurimmalla todennäköisyydellä omassa vuokra-asunnossa tuolla naapurikaupungissa, mä aion asua kotona yo-lakkiin asti :)

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen ja kaikkiin julkaistuihin kommentteihin vastataan! :-) Muista hyvä mieli ennen kuin kirjoitat! :-)