maanantai 27. toukokuuta 2013

Viimeisiä viedään

Autio mökki 5km lenkkipolun varrella ! Se on kai osa kartanoa, joka sekin näyttääpi aika tyhjältä.


Kesällähän oli pakollisia nämä kuvat - varpaat ja santaa!

Vauhti päällä XD

Lenkkeilijät

Leevi-poitsu syä keksii <3

Viikonloppu oli oikein mukava, no, voishan sanoa rentokin. Perjantai-illalla aloitin pienen projektin. Lauantai meni ensin Saran & Leevin kanssa seurakunnan kerhon päättäjäisissä leirikeskuksella, sitten paikallisen kylätalon kevätjuhlissa, jossa minä ja kaksi muuta nuorisoparlamentin edustajaa leikitettiin lapsia mm. polttopallon muodossa. :)
Sunnuntain kohokohta olikin sitten pitkälti 5 kilometrin kävelylenkki murun kanssa. Tänään maanantaina olin rata-ajossa ja sitten vielä Tirri-nimisen kamun kanssa höntsäiltiin maastossa tässä illalla. Huomenna Arttu lähtee mua edellä Pohjanmaalle ja mä jään tekemään muutaman kokeen ja käyn edustamassa nuorisoparlamenttia kahden kollegan kanssa ja sitten pitäis muutamaa ystävääkin tavata, ennen kuin lähden itse perässä kohti Pohjanmaata päiväksi toivottavasti hakemaan itselleni tuliaisia ;) 

Yksi projekti alkaa myös nimittäin vaatekaapin tyhjennys nyt kun on hetki "omaa aikaa" täällä kotona. Onhan tässä vähän ahdasta asustella yhdessä huoneessa kahden ihmisen ja sanomista tulee puolin toisin kun toinen jättää jonkun tavaran johonkin missä toinen ei siitä tykkää, jne. Mutta syksyllä tilanne on varmaan jo taas se että asutaan eri paikkakunnilla, joten tätä aikaa tulee varmasti jossain välissä myös ikävä. En mä silti taida valittaa muutamasta hetkestä yksin, vaikka aina murun kainalossa on kivempi ja parempi :)Ja tässä perjantaina aloitettu projekti, virkattu kassi valmiina ! Ei ihan niin hyvä kuin olisi voinut olla, mutta ihan hyvä ensimmäiseksi käsityöksi pitkiin, pitkiin aikoihin. Tarvittiin vain 13 isoäidin neliötä (joita en ole tehnyt... jälkeen ala-asteen?) Ja koristeluihin kukat. Sentään muistin miten tota "yhtenäistä" virkataan ja tein noi sangat :-) 

Noh, tässä voiskin sitten miettiä sitä koepäiväpostausta seuraavien päivien aikana :-)!

1 kommentti:

  1. Arttu aina yhtä iloinen kaikissa kuvissa :D jajaj tervetuloa pohojanmaalle ;) täällä sit sataa luultavasti to-pe :)) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen ja kaikkiin julkaistuihin kommentteihin vastataan! :-) Muista hyvä mieli ennen kuin kirjoitat! :-)