lauantai 15. kesäkuuta 2013

Kuvasaldo ke-la ja vähän päälle

Kirjoitettu aamulla 14.6.2013...

Se oli sitten siinä! Maaginen 18. Ja tuntuuko (enää) missään? Ei, kun tuli nukuttua kunnolliset yöunet keskiviikon reissun jäljiltä.

Inssi meni hylkyyn todella pienestä syystä, meinaan siitä että mua ajelutettiin satama-alueella joka on täälläpäin remontissa ja myllätty sekaisin, seurasin kaistaopastetta risteykseen tullessa päätyen puoli autonmittaa liikaa oikealle, ja siirsin hitaasti kytkimellä puoli autonmittaa vasemmalle koska sinne olin kääntymässä, katsomatta vasemmalle taakse :):).
Eli omaa tyhmyyttä jonkinverran pelissä mukana, kokeillaan uudestaan sitten heinäkuun ekalla viikolla. Kallista lystiä, pyörä on ilmanen...


Inssin jälkeen lähdettiin sitten Myllyyn, optikolle!


Hienot tarrat on tuulilasissa, mutta tässä mun tulevat silmälasini! Guessin pokat, jotka maksoivat 199 mutta tuli toi 40€ alennusta, eli 159€. Linssit olikin sitten asia erikseen, mun silmissä todettiin piilokarsastus ja linsseihini tulee niitä korjaava vaikutus. Lisäksi koska pullonpohjat on pois muodista/kukaan ei halua sellaisia, linsseissäni on 2x ohennus. Mutta näillä rilleillä pitäis sitten taas pärjätä muutamiakin vuosia. :-)


Halusin pitää tumman värin, mutta keventää näkemää hieman. Nämä nykyiset Lacostet on mun mielestä todella hienot, mutta 3 years later alan olla niin sokea kuin kyllästynytkin. Musta värinä on kuin onkin hirveän hallitseva mun naamalle. Meikin pitää olla aina tikkurilan tummien värien valikoimaa. Tykkään olla kalpea, mutta joku raja! :--D Siispä valitsin yllä olevat, hieman kevyemmät pokat ja tossa testikuvassa näyttäis heti paremmalle. :-)


Sitten asiaan!
Illalla kävin tosiaan koululla tunnilla, ja sitten suunnattiin Rossoon syömään. Ei muuten ollu yhtä hyvää ruokaa kuin joskus:/, mutta masu tuli täyteen.Ja tässä vaiheessa päivä on vaihtunut (15.6.2013)


Ruuan jälkeen oli vielä huisisti aikaa ennen baarien aukeamista, joten sitä odotellessa käytiin alkossa ja s-marketissa ja suunnistettiin jokirantaan. Tässä vaiheessa mun, Artun ja Siirin muodostamaan seurueeseen liittyi myös Saija, ystäväni vuodelta 2009, ratsastusleiriltä. =)Loppuillasta ainoa otos löytyy Turun Amarillon fbsivuilta ja sitä en tänne julkaise. =) Hauskaa oli, lujaa meni ja n. 7 tuntia tuli Siirin kanssa vaan tanssittua!


...................................................................


KATTOKAAAAAA! Saija teki mulle ihanan ihanan ihanan kortin & sain tollaisen Keep calm and carry on- mukin!!! <3

Torstaina aika meni pitkälti leväten ja koulussa, perjantaina koulussa ja sitten juhlimaan isolla kaveriporukalla mun ja toisen kaverin synttäreitä. Ryhmä jakautui yhdessä vaiheessa kahtia ja toinen puolisko minä mukaanlukien päädyttiin paikalliseen juottolaan nauttimaan Tequilaa ja Jekkubatteryita ... :) 
Aamulla ollaan tultu kotiin ja aamupäivällä ollaan oltu leikkaamassa nurmikkoa jopa! Hyvä hyvä :D

Auringonnousu:Illalla tälläydyin ja otettiin muutama potretti:Itse tykkään tästä muokatummasta, alemmasta versiosta. =) Mekko on Lindexiltä, ihana! 

Sain käyttööni nettipankkitunnukset täytettyäni 18 ja pitihän heti ruveta testaamaan kuinka homma toimii - nyt odottelen taas pakettia Sanna Taralta! Toivottavasti se tulee ennen ensi viikonloppua, että saan tehtyä kynnet Tukholman matkaa varten niin kuin suunnittelin - ihan perus settiä pienin maustein, mutta ilman mausteita ei hommasta tulisi mitään!


Ja tässä vielä muutama kuva edellisviikonlopun sukujuhlista:


Tämän kuvan otti Sara 4v.

Saija&Sara <3
Sellanen pläjäys! Huominen päivä menee tallilla ja _ensi viikon_ ohjelmaan kuuluu sitten se, millaisia olivat päiväni kesälukiossa ja Tukholmaan pakkailua! Wiiii :-)

Kiitos kaikille kamuille vielä synttärijuhlista ja onnitteluistanne!!! :-)

Mitä kuuluu muu maailma? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen ja kaikkiin julkaistuihin kommentteihin vastataan! :-) Muista hyvä mieli ennen kuin kirjoitat! :-)