lauantai 22. kesäkuuta 2013

Perjantai ja mun naama


Aamu alkoi tukka päässä meikittä kauppareissulla, mikä oli kyllä perin eksoottinen ja kesti toista tuntia, koska joku muukin halusi kolmen tunnin aikana kauppaan. C'moon, ylihuomenna ne on kaikki taas auki... kaikki ruokkii jotain armeijaa??


Päivä jatkui siivoamisella, tässä siivottu yöpöytä, tadaa. :D Viinipullosta tuli koriste-esine siitä asti kun Arttu päätti että sen sisältö maistuu liian pahalle. Kynttiläkupit on Ikeasta ostettu joskus keväällä. Kirsikankukkahärdelli on PartyLiteltä :)Ensin työ, sitten huvit eli piilolinssiä kehiin ja naama tikkurilan maalipurkkiin, voila!Ja biiitsille woop woop! Kärtsättiin Arden kans pari tuntia hyllyviä lihojamme, kunnes todettiin että kotiin ois kiva mennä. =)


Iltapuhteeksi taas uudet geelikynnet kera Breezerin, tänään pohditaan mitä tulee käsilaukkuun Tukholman matkalle ja kuinka mahdutan tavarat matkalaukkuun ja siivoillaan autoa :) JA koska kello on yli keskiyön

ENÄÄ 1 YÖ Tukholman matkaan <3

2 kommenttia:

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen ja kaikkiin julkaistuihin kommentteihin vastataan! :-) Muista hyvä mieli ennen kuin kirjoitat! :-)