keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Björneborg Monday & ABC Tuesday

Terveisiä Porista!
Ohjelmassa oli kaksi asuntoesittelyä ja vähän ostostelua. Kihlattuni Arttu muuttaakin nyt sitten Poriin - mikä on tosi kivaa, sillä uusi asunto on aivan ihanalla alueella ja todella upea <3, onneksi sain hänen luvallaan hehkuttaa näitä tähän :). Koulun hän aloittaa siellä syksyllä. Minä jatkan vielä 3½ jakson verran oman kuntani lukiossa, kirjoittelen neljä Laudaturia (juujuu, varmana!) ja suuntaan sitten jollekin alalle (sosionomi/fysioterapia) luultavasti myös Poriin tai Turkuun. 

Tällähetkellä minun ja kihlattuni kotiosoitteiden välissä on 271 kilometriä, Poriin muuton jälkeen 108 kilometriä, eli matka lyhenee puolella ja taittunee tästlähin vain bussilla/autolla kasitietä pitkin. Onhan tässä 2 vuoden aikana tullut koettua VR:n kanssa jos jonkinnäköistä, että huhheijjaa vain, tosin vain yhden kerran eli viime torstaina on jouduttu turvautumaan taksiin, wau!Äitini oli mukana Porin reissulla, ja Artun hoidellessa mm. muutaman paperiasian uuden asunnon tienoilta, vierailimme äidin kanssa IsoKarhussa sekä BeBopissa muutamissa alennusmyynneissä!


Kirsikka-nilkkakoru
Pöllökaulakoru
Pöllökorvikset
Kaksi rannekorua
Viisi beansia 5 eurolla + ketju niille maksoi 2,90€, kauan haaveissa ollut tämän mallinen koru kustansi siis yhteensä mulle vain 7,90€ :)

Ylläolevat korut on ostettu Bijou Brigitte-nimisestä kaupasta, joka on yksi suosikkikorukaupoistani. :) Alla kuvat the Body Shopin löydöistä;
E-vitamiinia sisältävä BB-voide, sininen luomiväri&kajalkynä

-Olen hirmu tykästynyt tuohon BB-voiteeseen, se on mukava levittää (&levittyy hyvin), ja tuote vaikuttaa riittoisalta. Tuntuu mukavan viileältä iholla & puuteri pitää hyvin tämän tuotteen paikallaan. Peitti kivasti, ihan pahinta finniä autoin vähän peitevoitein. :-) -
Sitruunantuoksuinen käsidesi

Tässä suosikkiostokseni Porin matkalta, Migantin laukku hintaan 34€! Alkuperäinen hinta lähenteli viittäkymmentä euroa. Olen rakastunut, oih.


Tänään oltiin leikkaamassa nurmikkoa päivällä, ja illalla Siiri tuli käymään. Turistiin Artun kanssa, ja sitten lähdettiin hetkeksi aikaa Siirin kanssa seikkailemaan, muutamaksi tunniksi. Arttu halusi jäädä kotiin joten oltiin kahdestaan ABC:llä, istuttiin ja juteltiin :D, sovittiin muutamia hauskoja juttusia heinäkuun ajalle... ;) Hauskaa on tulossa, se on varma!


Ulkoiluttamassa uutta laukkua ja kenkiä.

Rakas <3
Muutakin hauskaa on luvassa, tänään päivällä (kirjoittelen tässä klo 1:40 blogia..) on uusintainssi, saa nähdä miten sujuu. Tallillakin pitäisi mennä sunnuntaina taas käymään ja lauantaina ehkä vähän juhlia. Ja Idan kanssa aion myös viettää aikaa. :-) Ja YO-kirjoituksiin lukeminenkin tarvitsisi aloittaa... <:)

2 kommenttia:

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen ja kaikkiin julkaistuihin kommentteihin vastataan! :-) Muista hyvä mieli ennen kuin kirjoitat! :-)