sunnuntai 19. helmikuuta 2012

TALVILOMA

Ja aika senkun juoksee eikä blogiin tuu kirjoteltua ollenkaan. Kuviakaan ei oo tullu pitkään aikaan otettua, mutta jospa tästä alkuviikosta reipastuisin. Olin tossa viime viikolla vähän kipeä niin tehtiin sitten päätös ettei meikäläinen lähtenyt lapinriparille KURKKAA. Joten rauhallisesti otan ainakin alkuviikon ja nyt kun sai sitten suunnitelmat laittaa uusiksi niin ettei hirveesti rehkitä, niin loppuviikosta vois olla taas Pohjanmaan reissun paikka :) Toivottavasti kaverit lapissa muistaa kertoilla kuulumisia, eilen yksi rippikokelas mulle jo soittelikin ja kertoi matkakuulumisia, KIITOS tästä :) Oli helpotus kun perjantaina pääsi kaatumaan sängyn pohjalle kun reippaasti kuumeilusta huolimatta raahauduin vielä to ja pe kouluun. Elämä on ja ei tässä sitte koko lomaa haluais tuhlata siihen että harmittaa, että yks reissu peruuntui, eli tottakai teen ja menen niin paljon kun mahdollista omien rajojeni mukaan. :)

Ja mitäs kouluun kuuluu? Failasin lyhyen matematiikan 1.kurssin ja samoin kemian AINOAN pakollisen kurssin... Uusinnois näkyy :D Psykologiassa, uskonnossa sentään menee tosi hyvin, lemppariaineet!

Tästä kun jaksan kammeta itteni taas ylös sängystä niin ajattelin aloittaa mun joka ikisen vaatekorin ja kaapin siivouksella tämän päivän. Eilinen alkoi Helinä-keijuelokuvalla siskontytön kanssa rauhakseen :)
Tänään voisin vielä muokkailla blogin asetuksia, joten pysykää linjoilla! Suvi on jälleen elossa ja saatte kuulla mun koko hiihto talvilomasta ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen ja kaikkiin julkaistuihin kommentteihin vastataan! :-) Muista hyvä mieli ennen kuin kirjoitat! :-)