keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

How long you've been seventeen? - A while









Desperate housewife iskee jälleen ! 
The Voice soi telkkarista, imuri heiluu, tiskivesi jäähtyy ja hiki valuu. Ei ehkä ihan jokaisen 17-vuotiaan ideaali päivänviettotapa. Vuosia tuli eilen mittariin jälleen yksi lisää, missään ei tunnu paitsi polvia särkee ja lonkatkin alkaa sanoa sopimustaan irti ja haluttaisi kovin pihalle mutta huvita ei. Päivät on menny omalla painollaan yksin ollessa ja eilen synttärin kunniaksi läksin mekko päällä tsekkailemaan kaupungin tarjontaa ja joo. Paikalliseen Seppälään sain tuhlattua 33 euroa rahaa ja ylläolevissa kuvissa näette oravannahkojeni vastineet eli topin hintaan 6,95 sekä huivin 7,95. Lisäksi hyödynsin ota 3 maksa 2 tarjouksia mutta niitä en mainosta täällä. :) 
-tiskitauko-
Ja ruuanki kerkesin laittaa ja Arttuki kerkes kotiin syömään. Illaksi suunnataan taas Kauhajoelle jossa Arttu tekee kaverinsa kanssa ääniä kesäteatterille. Ihan mukava show, suosittelen tutkailemaan näytöksiä heinäkuun puolella ;) 

Huomenna selviää ehkä mun synttärilahja, koska äiti ja isi ei sellasta omin luvin mulle hankkineet. Mietin kameraa, mietin uutta suoristusrautaa, mietin ties mitä... No, huomenna selviää mitä mä keksin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen ja kaikkiin julkaistuihin kommentteihin vastataan! :-) Muista hyvä mieli ennen kuin kirjoitat! :-)