maanantai 24. syyskuuta 2012

Addicted to you

Kotiuduttu ollaan taas ja tää aika mitä oon nyt tässä sunnuntain ja maanantain välisenä yönä täs koneella kykkiny on varmaan pisin koko viikkoon. Joo kuten jo edellisessä puhelimella kirjoitetussa tekstissäni mainitsin niin oon ollu vähän enemmän menossa ja tulossa ja tekemässä, joten anteeksi kovasti siitä, oikeasti en ole edes pahoillani, mulla on ollut hauskaa bittimaailman ulkopuolella. Päivittelen päivittäin twitteriä ja instagramia, molemmat löytyy myös tältä sivulta, joten ?
Oon ollu koko jakson ajan hissan tunneilla aika innostunut, mä oon se tyttö joka tykkää sotia, eikun... :D Noei, maailmansodat on hirmu kiinnostavia ja kiehtovia, en kyllä haluaisi enää yhtään sellaista sotaa! Ehkä tylsempää oli kylmä sota ja niin edes päin, ei niitä kaikkia konflikteja ja kriisejä vaan voi muistaa :|
Tänään mulla on ruotsin koe, meen koittaa onneani. :D Motivaatio laski jakson alussa ku lehmän häntä ja sen huomannee... Musikaalikurssia en kommentoi ja muut aineet ihan ok.
Se mistä oon vielä enemmän innoissani on mun hyvä ystävä Siiri joka on nyt ymmärtänyt puhelimeen vastaamisen merkityksen ja "tullut uudelleen" mun elämääni :) Ja me käydään yhdessä zumbassa joka tiistai! Ja tehdään kaikkee muuta tyhmää aina muina päivinä ! Zumba on ollu tosi hauskaa motivoivan ohjaajan perässä vaikka mitään ei osaakaan.

"Se sano öh, häh ja täh
Mun askelissa taitaakin olla häikkää
Kun jalat menee etupäässä takaperin"


Ja sitte tulis vähän ihan oikeella kameralla otettuja kuvia kahdelta viikolta ja vähän kerron mitä mä oon tehny :)

Tässä kuvassa mun hiukset on niinsanotusti luonnontilassa: Oon vain harjannut ne pariin otteeseen pesun jälkeen ja antanut kuivua siihen.  Ja teen vastaavaa TODELLA harvoin, koska mä en  kyllä rehellisesti sanottuna oo vielä oppinut tykkäämään luonnonkiharasta tukasta vaikka mulla kaikenmoista keinotekokiharaa onkin päässä ollut... Ja syntymäkiharista kuitenkin kyse.
Hehe mun muru ja ällömakeasti muokattu kuva. Joo. En oo hyvä käyttämään järkkärin itselaukaisinta, siks nää kaks kuvaa on näin suttusia. EI LISÄTTÄVÄÄ. Heinonen on söpö <3

Hehe mun oma rakkaus <3. Empä tiedä ketä mä näin isosti rakastaisin ellen rakastaisi Arttua. Tässähän alkaa ihan aivot pehmetä. Pitäis pysyä myös ihan vaan naisena mutta kyllä mä vain olen tämän miehen nainen myös ! Ja kukaan ei sitä multa pois vie, rukoilen sitten vaikka Jumalaa, että tää on tässä ja ikuisesti just näin. 
13kk tuli tossa just joskus täyteen ja sen luvun perään laitetaan sitte se äärettömyysmerkki :) Kyllä taas vähän harmitti tulla kotiin ja vähän taas kyyneleet silmis, mutta pian on taas perjantai ja kuudes sellainen jonka matkustan!!! :D Mutta minkäs teet, Baby I'm addicted to you... <3

Uusi Seppälä-pipa 1 €urollaaa!

Hurahdin sitte ostamaan tekoripsiä ja nyt myös käytän niitä :) Ja Siiri on tuolla kans. Ja noi korvikset on ihanat!

Tuorein kuva meikäläisestä :)Aika hyvin tiivistettyä juttua. Niin ja, tänä viikonloppuna annan itselleni luvan kehua itseäni lauantai-illan menusta: uunissa pippurisia porsaan kyljyksiä, jälkkäriksi porkkanaa ja vähän sipsiä kera dipin sekä vichyä jonka sekaan pursotin sitruunaa :)
Käytiin myös uimassa <3 ja elokuvissa, Tie Pohjoiseen. Aika perus suomielokuva, just sellanen päätön ja hännätön ku kaikki muutkin (paitsi Varekset yms. jotka pohjautuu kirjoihin) mutta näyttelijät loistavia :)
Ens viikonloppuna saan nauttia olostani murun luona maanantaihin asti, ja vain Luoja tällähetkellä tietää mihin ollaan menossa ja mitä tekemässä - ainakin uimaan ;) Se on ainut liikuntalaji jonka tähän hätään oon keksinyt meille mun jalkojen takia harrastettavaksi, joten koska se on myös halpaa ja hauskaa niin sitä tehdään :) Zumbaakin kestän sillä etten hypi enkä pompi ja teen vähän rauhallisemmin tai vähän omaa versiota. Justiin uimasta tullessa lauantaina lähti koko oikea jalka jotenkin vimpuloimaan niin että nyt on sitten polvi ja käsi kauniisti mustelmilla.

Vähäks ois ikävä murun lämpöön nukkumaan, ei auta, koeviikko on kohdattava oman kylmän peiton alla...

Ja sitten vielä!


Täs on mun sormet. Oikean ja vasemman käden.
Oriflamelle lähti tänään tilaus joistakin kynsienhoitotuotteista, joista kerron täällä blogissa kun saan ne. :) Yritän myös kovasti lopettaa kynsien ja kynsinauhojen mutustamisen... Oon kyllä myös ostanut kahdet kynnet joista toiset on tuossa kollaasissa ylempänä, mutta en ole vielä viitsinyt laittaa niitä, ja liima pilaisi tämänkin hyvän alun...

Merkkaan kalenteriin, että otan samanlaiset kuvat 23.10.2012 ja kerron mitä 4 viikon aikana tapahtui.


Koitan ja uskon että bloggailen vielä tällä viikolla :)2 kommenttia:

  1. jos kynsii haluut kasvattaa nii suosittelen avuksi mavalan kynnenkovettajaa, ei maksa paljon :) Ja sitten jos saat pituutta, nii täsä vinkkii katkennee kynnen korjaamisee! :D http://www.youtube.com/watch?v=G0y-R_1qq7M

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joku simmone sielt oriflamelt pitäis olla tulos :) Kiitos :))

      Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen ja kaikkiin julkaistuihin kommentteihin vastataan! :-) Muista hyvä mieli ennen kuin kirjoitat! :-)