lauantai 20. lokakuuta 2012

Saturday blogging # 3

Naantalin kylpylä
 

Tammikellarin Grillipihvi oli todella hyvää! :) Voin suositella. Pihvi ei ollut liian sitkeää ja kastike oli hyvää. Ainoastaan tuo maustevoi oli perin mielenkiintoisen makuinen. Maalaisperunat ovat TK'lla olleet aina hyviä.


Kylpylällä on ihanat kultaoviset hissit :')
Tässä alla kolme äidin ottamaa valokuvaa:
Tässä olis nyt melkolailla kaikki. Muutama lukijakin oli tänään tupsahtanut lisää, kiitos kovasti mielenkiinnosta!! :) 
Mistä te vielä haluaisitte kuulla? Haluaisin kommentteja, jotta osaisin kehittää blogin sisältöä eteenpäin :) Kiitos jo etukäteen!! 
¨                                                       

8 kommenttia:

 1. Hei missä käyt kampaajalla? :) Turussa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, käyn kampaajalla Sarin sakset-nimisessä kampaamossa täällä Mynämäellä. Kyseinen kampaamo sijaitsee vanhan Mietoisten alueella. :) Tässä kampaamossa työskentelee kaksi naista, joista toinen, Kirsi, on mulle sellanen "vakio" ja hän tekee meille myös detox-hoidot :)
   Satunnaiskäyntejä toki on tullut, mutta sellainen jossa nuorempana kävin taisi lopettaa toimintansa jokunen vuosi sitten.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. En oo :) pidän kahta sormusta oikean käden nimettömässä. Ostin ne itse omalla rahalla. Aika näyttää sit :)

   Poista
 3. toi on kyl vasemman käden nimettömässä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo :) ihan oikeessa on.

   Poista
  2. VASEMMASSA se on! Näkyy edellises kirjotukses ihan selvästi ja koulussa sua onniteltiinkin kihlauksesta, valehtelu on syntiä

   Poista
  3. Tämä tällainen onkin tapahtunut lauantaina eikä suinkaan viikko sitten, hox hox että olen noissa kuvissa peilikuvana katsojaan päin :)

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen ja kaikkiin julkaistuihin kommentteihin vastataan! :-) Muista hyvä mieli ennen kuin kirjoitat! :-)