tiistai 6. marraskuuta 2012

Systeemi sisältä laho?



Huh huh ! Taas on yksi viikonloppu takana ja montakohan edessä ;) Hiukan on täytynyt asioita priorisoida taas vaihteeksi ja höllätä menoja (=muuttaa suunnitelmia). Päätin taas niinkuin sydän sanoi ja oikeastaan mahdollisilta mielipahoilta ei olisi voinut välttyä, vaikka olisin päättänyt toisinkin. Siispä juna kulkee taas ensi viikolla. Tulevan viikonlopun haluan keskittyä Saraan (3,5v). Menemme Saran ja mummin (mun äiti) kanssa Turun linnaan lauantaina, en malta odottaa. Lisäksi sunnuntaina on ystäväperheen tulokkaan ristiäiset, joihin itseasiassa olin pitkän aikaa menossa avecin kanssa, mutta herralle ei sitten suotukaan lomankäyttöviikkoa nyt - eli alunperin koko tämän viikonkin suunnitelmat olivat täysin erilaiset alunperin. Mutta ainahan kaikki parhaimmat suunnitelmat saavat kolhuja ja muutoksia ja menee tämä nyt sitten näinkin - ehkä tämän viikon alkuperäiset suunnitelmat osaltaan toteutuvat myöhemmin :) 
Eilen oli melkoisen rankka päivä olevinaan, mä kun starttasin moottorini jo seitsemältä aamulla Kurikasta Seinäjoen, Tampereen ja Turun kautta takaisin tänne Mynämäkeen. Ja koska Turkuun jäin vähän pidemmäksi aikaa, kuka arvaa mitä mä tein?
No tottakai mä kävin vähän ostoksilla. 


Korvassa näkyvä pinkki pallo on uuden banaanini toinen pää. Ninja 6,50€


Glitteristä; korvikset 2pack, musta nutturadonitsi, rusettisormus ja hopea lettipanta
H&Mltä; hiuskukat
Sokos Wiklundilta; Lumene Natural code Smile Booster Lipstick sävy 3 Nude Beige...


Totesin ettei se ole kiva ilman huulien pohjustamista esim. meikkivoiteella.

Ja sitten tupsahdin hupsistakeikkaa vaan tänne oman kunnan kamaralle ja ATK-tunnille. Kotiin, nukkumaan, illalla oli Asahi ja sitten tein pikaisen kynsihuollon;


Lakkana IsaDoran Oriental Express.

Joo ei musta tuu kynsitaiteilijaa. Moi.

Asahi on mukavaa, siellä tulee lämmin vaikkei siellä edes rehkitä, hengitellään ja venytellään ja hierotaan eri kehonosia kuten selkää, otsaa, ohimoita, päätä, niskaa ja jalkoja. Kivaa vastapainoa sille että lukiossa sisälämpötila on aivan liian alhainen. Olen jatkuvasti kiukkuinen, tokkurainen, väsynyt - koska olen koulussa umpijäässä. +16 astetta ja istumista 80 minuuttia, en tykkää.

Ja tänään on zumba! Se on syy nousta ylös sängystä tiistaiaamuisin.

Keskiviikkona on kasvatus- ja sivistyslautakunnan kokous, johon menen taas kuuntelijan rooliin. Oikeastaan kokoukset ovat mielenkiintoisia ja keskustelu usein värikästä. Uusien kuntavaalien myötä on myös mielenkiintoista mennä tarkkailemaan, miten uudesta valtuustosta pois jääneet jaksavat jatkaa työtään, vai jaksavatko he loppuun asti? 

Torstaina ja perjantaina ainakaan en tee mitään - ja perjantainakin vain sillä rajoituksella, että klo 21:00 aion olla television ääressä sillä LIViltä tulee Sinkkuelämää-maraton! 

Jos nyt tekisi yhteenvedon mun elämäni riekaleista - teen likaa - mutta tykkään kaikesta - lopulta huomaan kyllä sopeutuneeni kaikkeen ja ennen kaikkea selvinneeni ihan kaikesta, mutta. Tilanteissa kuten postauksen alussa kuvailin (valintatilanteessa) valitsen mahdollisuuksien mukaan sen jonka toteuttaminen ahdistaa vähemmän ja koen sen enemmän omakseni. Tänävuonna se on näin kun nyt päätin. :)
Tykkään elämästäni, joskus vain kaipaisin isompaa breikkiä ehkä vähän kaikkeen. Kesälomalla kerkeän kyllästyä kouluttomaan elämään, joululoma jää aina kesken. Ja näin normaalin koulun keskellä ne ylimääräiset tekemiset on helposti jokaviikkoisia, jokapäiväisiä.

Tänään olen kuitenkin tyytyväinen ja menen zumbaan, suihkuun ja nukkumaan. Stressaan rästitehtävistä myöhemmin. Tänään annan saamattomuuden itselleni anteeksi, ja yritän myöhemmin uudelleen.


Rakkaus - mun elämäni punainen lanka. <3






1 kommentti:

  1. uus ulkoasu on kiva, mut tekstikenttä sais olla vähä leveempi ^^ ja ehkä jotai ilost piristevärii, vaiks kuvat kyl korjaa sitä aika paljo ^^

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen ja kaikkiin julkaistuihin kommentteihin vastataan! :-) Muista hyvä mieli ennen kuin kirjoitat! :-)