lauantai 10. marraskuuta 2012

Ota mua kädestä

Heipä hei! Ja taas puheltaa muutoksen tuulet. Kertokaa siis mielipiteenne uusimmasta tuotoksesta ulkoasun suhteen kiitos! Muutama aktiivinen sieltä olikin jo kommentoinut :)Arvatkaa koska aloitin kirjoittamaan tätä postausta? Torstaina... Huoh oon ollu laiska/väsynyt/tympääntynyt, enkä oikeastaan tehnytkään mitään ennen tätä päivää... Paitsi värjäsin hiukset. Se olikin sitten viikon kohokohta?Tosiaan vietän viikonloppua kotosalla ja oltiin tänään Saran kanssa Turun linnassa "tonttupäivässä". Arvatkaa montako tonttua nähtiin? 0. Hauskaa kuitenkin oli, mutta täyttä p*skaa toi tonttujuttu. Tonttunäyttelykin oli väenväkisin punainen ja seinällä roikku muutama hassu tonttulakki ja yks tonttupuku... nojoo. Kakkaa! Mutta päästiin ainaki normihintoja halvemmalla sisälle ja kierrettiin (=juostiin) koko linna pariin otteeseen läpi. Hihi! Pääasia että mun prinsessalla oli hauskaa! :)


Tässä me oltiin varmistamassa, että hiukset ja vaatteet on ojennuksessa rappujen kiipeilyä varten. ;)


Ja tältä täti näytti kierroksen puolivälissä... :D 


Rakkaus <3

Oltiin linnassa sit loppuenlopuksi joku kolme tuntia. Lähinnä juostiin ympyrää siellä tiettyjä linnanosia. Sara tykkäs ikkunoista ja rappusista, säikky niitä oppaita koska niillähän on tunnetusti vaatteet vähän vanhemmalta vuosituhannelta...
Ja ne tontut. Joo. Ei niitä ollu. Edes sitä yhtä. Ku se on näkymätön.

Ja oho. Kuis sattuki tuli sit käytyä Myllyssä;
Ihanaihanaihana uus hame KappAhlista <3


Ja housut samasta osotteesta, korkeavyötäröiset.
Hameesta tulee varmaan huomenna parempaa kuvaa, kattellaan koska laitan noi housut jalkaan, anteeks että laatu kusee... :)


AAAAAA VIHDOIN. Tota kynsilakkaa himoitsin jo kun IsaDora julkas Instagramissa kuvan noista, ne on siis Holiday collectionista, triosta mun lemppari eli 750 Polar Nights. NYT SE ON MUN!!... Ja koska  oli pakko saada tollanen fancy rannekoru, niin piti ostaa myös toinen tuote holiday collectionista, joten nappasin mukaani huulipunan 03 Red Carpet. MMH, tykkään! Nyt ei vaan tullu siitä yhtään kuvaa... 


...joten tässä korvike. Tältä se näyttää.Ja lätkäsin sitte kynsille tota Polar Nightsiä. Mun mielestä näyttää makeelta! :) 

Mulla ois pari ideaa blogin suhteen - teen kyselyn tonne johonkin reunaan, kun se ilmestyy, vastatkaa siihen jookojooko :)

Huomenna ois yhet kekkerit tiedossa ja sitten alkaa taas kouluviikko, torstaina vapaapäivä ja perjantaina tekemään koe, jonka jälkeen sinkoon Pohjanmaalle nopeemmin ku Lasse Virén juoksee. OK - koska VR, tuskin!
Kiidän sinne kuitenki. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen ja kaikkiin julkaistuihin kommentteihin vastataan! :-) Muista hyvä mieli ennen kuin kirjoitat! :-)