sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Death! Jail! Or rock'n'roll!

Vuoden 2012 viimeinen viikko alkaa olla pulkassa sekin ja muru lähti lauantai-illalla kohti kotia lähteäkseen viimeistä kertaa takaisin kasarmille. Pari yötä ovat vaivanneet painajaiset yhdestä tämänviikkoisesta tapahtumasta, mutta eiköhän ne unohdu pian. Tapahtui kaikkea kivaa - oli jouluaatto, matkustimme etelään, olimme ostoksilla ja laivalla.
Lauantai-illalla kävin tätini kanssa katsomassa KAKOLAn - rockmusikaalin Turusta. Se oli loistava, ja mä en tajua mitä raakaa siinä muka oli. Tiesin että vankilan pohjasakkaa eli raiskareita kohdeltiin kuin mitättömiä teuraseläimiä ja niin edelleen, tottakai ne hakataan henkihieveriin?


Torstai-illalla päätä sekoittanut tapahtuma sai minut unohtamaan "yökerhopaitani" tyystin kotiin, joten hame housujen tilalle ja sitten mentiin paksuissa vaatteissa...


Lauantaina VeroModan punainen paita sai seurakseen myös villatakin


Laukku 20€ VeroModan alesta <3


Yökerhossa hymyilytti


Ostoksia laivalta ja ennen reissua:
Laivalla jälkkäriannos
Smashbox Complexion Perfecion (oma postaus myöhemmin)
Diesel Loverdose itselle ja murulle deostick (miesten sarjasta tietysti) ja laukku kaupanpäälle
Vasemmalla alhaalla Idan tekemä ranneketju laivalta ostetun sydänketjun kaverina. Idan ketjua en riisu missään vaiheessa, mutta tuo sydän ei aina hillu mukana. :)
Cybershopista punaista shokkiväriä -  Stargazerin Golden Flame


Kirjoittelen mm. Smashboxin tuotteista myöhemmin, näin 2:56 tuntuu siltä että parempi vaan mennä nukkumaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen ja kaikkiin julkaistuihin kommentteihin vastataan! :-) Muista hyvä mieli ennen kuin kirjoitat! :-)