keskiviikko 12. joulukuuta 2012

My hair is made from plas... wait, what?

Aloitetaan nyt vaikka siitä muovista. Eli ostin vähänaikaa sitten purkillisen imPRESS paikalleen painettavia kynsiä. Kaunis ajatus, p*ska toteutus tai sitten mun kynnet on jotenkin vääränlaiset ! Nämä alko heilua alta aikayksikön ja sitten kaivelinkin jo omien geelikynsien tekopaketista tippiliimaa ja läästin kaikki erikseen uudestaan kiinni.
Ongelma nro 2, noi näytti just niin liimatuilta tekokakkakynsiltä kun vaan voi näyttää.







Ja näyttävät vähän vieläkin, vaikka kovin yritin ensiapua niille antaa eli viilasin pyöreämpään muotoon, lakkasin GT:n Puff powder-lakalla ja valkoisiin osiin töpöttelin Discoa. Esim peukalo näyttää kuvassa ainakin tosi hirveeltä. 
Mutta keskiviikkona on tosiaan edustushommia ja on tämä nyt mun omaa kynttä parempi hätäratkaisu. Luulempa että liotan nämä pois ja sunnuntaina jokatapauksessa väännän rakenteet tai sitten rukoilen yläkerran herraa kasvatuttamaan mulle IHAN OIKEAT KYNNET.
Eli jos tykkäätte tuunata kynsiä niin nää on ihan ok vaihtoehto pikaiseen avuntarpeeseen... :)

Sitten tukkaan: eli joo, mun latvat jotenki kuoli eilen. Ja niillä on vielä toinen samanlainen koitos edessä, ensi viikolla tosiaan toinen vaalennus ennen kampaajaa. Pitäiskö tähän nyt sanoo se o-ouuuu...



Tässä mun ei-niin-salaiset aseeni, eli BonaCuren Oil Miracle (light) ja sitten tämä Color Save - Colored ends latvamömmö. En tässä nyt ala senenempää selittää mitä nämä lupaavat.

Näin tein tänään:


Ensin hiukset selväksi harjan "isommalla" puolella. OLI POJAT VAIKEETA. Ja takkusta.


Sitten rikoin vähän sääntöjä. Otin tupsu kerrallaan pienen nokareen ja levitin, hieroin ja tahkosin. Osaan tepsi hyvin ja ne imaskin aineen ku pesusieni veden. 


Siinä ne ny olla möllöttää...Huomenna(tänään keskiviikkona) menee koko moppi pesuun ja sitten öljyän latvat, joten eiköhän tästä päästä yli :)

Huomenna teen myös taas itselleni vähän erikoisempaa meikkiä, jos muistan ladata sen oikean digikameran, niin saatte kuvamateriaalia millaisella naamalla lähden vuoden 2012 viimeiselle kasvatus- ja sivistyslautakunnan kokoukselle & jouluruokailuun :) Olen siis siellä nuorisoparlamentin luottamushenkilönä peppuani kuluttamassa yhden illan kuukaudesta. Se on yllättävän mielenkiintoista.

ps. Enää 2 päivää perjantaihin, elämä voittaa ja sitten mulla onkin uutisia (luvassa pieni "perheenlisäys" kahdella saralla) !



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen ja kaikkiin julkaistuihin kommentteihin vastataan! :-) Muista hyvä mieli ennen kuin kirjoitat! :-)