maanantai 10. joulukuuta 2012

Monday made me happy

Hei kaikki! Tänään on ollut kiva päivä, vaikka unta sain n. klo 1:34, tai ainakin silloin katsoin viimeksi kelloa, hyi. Lukiossa olen alkanut arvostaa yöunia ja sillon, kun uni ei tule on täysin kammottavaa...

Tänään aloitin projektin Hiukset jouluksi 2012. Eli tänään latvat sai ekan värinpoistonsa, ensi viikolla vielä toinen & kaikki huipentuu lempparikampaajan luona ensi viikon torstaina <3. Ja päätin myös että sunnuntaina JOS vain kerkeän laitan itselleni sittenkin rakennekynnet jos vaan hermot antaa periksi :)



Tässä kuvatekstissä täydellinen esimerkki siitä mitä tarkoitin kirjoittaessani Naked Truthia. NAAMA VALUUUUUUU ja hyi ku on ruma.

Hyviä uutisia! Avauduin viime viikolla kaipuustani hevosen selkään... Jonne olen menossa ensi lauantaina. :) Tuntuu tosi mukavalta, vaikka samaan aikaan todella hassulta olla ensinnäkin viikonloppu kotona ja ilman Arttua. Toisaalta pääsen tekemään asioita joita en välttämättä hänen kanssaan tekisi, tai olisihan se miehen kamera ihan hieno asia siellä kentänlaidalla... ;) Vähän ehkä jännittää pitkästä aikaa mennä hevosen selkään, toisaalta just se "puhtaalta pöydältä" ajatus luo jonkinnäköistä itsevarmuutta. Tuntuu, että voisin pillahtaa itkuun kun pääsen kiipeemään sinne ylös, kivan hepan selkään :)

Eli viikko lähti mukavasti käyntiin. Tule pian, perjanta&lauantai!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen ja kaikkiin julkaistuihin kommentteihin vastataan! :-) Muista hyvä mieli ennen kuin kirjoitat! :-)