sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Sä oot salee upee ilman meikkii.

Hyvää sunnuntai-iltaa kaikille!---
NAKED TRUTH
Ja tääl on liikaa feikkii, feikkii. Ku beibi sä taas sä oot salee upee ilman meikkii.Mäpä oon hengaillu perjantaista asti ihan naturaalina! Ihanaa, ei paineita meikin pesusta tai mistään. Ja ottakaa huomioon että perjantaina kävin myös kauppakeskuksessa ihan ilman meikkiä, eikä mua hävettänyt. Myönnettäköön et iteki tykkään vetää kokonaisen naamarin päähän ennen ku lähen ulos, mut mitä siitä seuraa? Ku tuut kotiin, ne kaikki meikit on kymmenen senttii alempana ku mihin ne laitoit. Mene ja tule oman naamasi kanssa, ei ongelmia, jess! Mun kasvoissa ei oo mitään mitä muuttaisin, oikeasti. Pidän nenästäni, silmistäni ja huulistani. Ainoan miinuksen annan aknesta, jota kyllä hoidan parhaani mukaan ja ihan hyvin tuloksin. Mussa on monta puolta. Yks niistä tykkää olla naamansa kanssa hakuna matata. Arvostakaa niitä naamojanne rakkaat leidit! Ja haukkukaa mut itserakkaaks, mut mun naama on kiva. Piste.
Aion kyllä meikata tuleviin tilaisuuksiin esim. jouluruokailuun kunnan päättäjien kanssa, joulujuhliin jne. Mutta arkisin meikkaamista voisin mielestäni yhtä hyvin vähentääkin. No, mut saatan aamulla olla ihan eri mieltä ja sutasta ripsaria nassuun. Katotaan.

Asiasta kukkaruukkuun

En todellakaan kestä enää. Näin taas unta noista kengistä. Sanokaa nyt jo joku että mä olen tosi pipi päästäni. Ne on vaan kengät...
joiden takia siivosin mun kaikki vaatteet ja muut kengät.Tässä sitten seuraava ponnistus; äidinkielen pohdiskeleva essee. Ja otsikot jotai nii ufoo et huhhuh, ehkä mä perjantaiks onnistun! Mul on taas odotukset ittestäni tosi korkeel ja apua apua apuaaa...!
Ja illalla menikin sitten aika tähän;JESS!

PS: Tervetuloa blogini FACEBOOK-SIVULLE!3 kommenttia:

 1. Kiva, että ihmiset osaa olla ylpeitä omasta ulkonäöstään, vaikka nykyään on niin suosittua itsensä vihaaminen. Pisteet sulle siitä! :)
  ps. en kyllä huomaa mitään aknea..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä mulla välillä on ongelmia kaulasta alaspäin, mutta se on ohimenevää usein :) ja mulla on otsassa hirveet läiskät, mut ne on tosi pieniä, hoidan niitä humektan-nimisellä rasvalla :)

   Poista
  2. Kiitos! Kyllä mulla välillä on ongelmia kaulasta alaspäin, mutta se on ohimenevää usein :) ja mulla on otsassa hirveet läiskät, mut ne on tosi pieniä, hoidan niitä humektan-nimisellä rasvalla :)

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen ja kaikkiin julkaistuihin kommentteihin vastataan! :-) Muista hyvä mieli ennen kuin kirjoitat! :-)