sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Toivottavasti joulu pitää kurpitsapiiraasta

Kas kummaa vierähti muutama passiivinen päivä. Tänään oli kuitenkin vilskettä, niin tuulen herran kuin omankin elämän kannalta. Tuulen nuoltua myrskyn rajoja peruttiin ratsastustunti, mutta Siirin kanssa nähtiin silti ja mentiin käymään Myllyssä. Meillä oli kokonaista 1,5h aikaa koluta tietyt kaupat... eli Vero Moda.


Keskiviikkona piti kokoukseen laittaa vähän hienompaa päälle - H&Mltä bleiseri ja paita, hame KappAhl :)


Torstaina pikkuset tuli lukiolle syömään ja tontut autto niitä ruuan kanssa :)


Perjantaina kävin hakemassa ihanat kengät kotiin :) 45€, ehtivät viikossa tulla tarjoukseen! Alkuperäinen hinta oli 60 euroa.


Tässä vähän naamaa tältä päivältä... Kampaus löytyy tästä blogista :)Outfit of the day:
Toppi H&M
Neuletakki Seppälä
Housut KappAhl
Rakkauskengät Click ShoesJust kun alennuksesta löytyy ihana paita, sen napit päättää revetä jo ennen varsinaista ongelmakohtaa...


Perimmäiset kaks reikää saivat tänään pienet täytteen kultasepänliikkeen koruilla, joita en vaihda nyt vähään aikaan :)Ja, kotiutin tämän paidan pienestä tiukkuudesta huolimatta 17 eurolla. Lisäksi toppi siihen alle, ostokseni maksoivat paidan alkuperäisen hinnan, 34 euron, verran! :) Siiri löysi itselleen samanlaisen mutta erivärisen. Olemme vielä joku kerta söpöjä yhdessä :)

Oletko itse ostanut jonkin vaatteen jostakin "pikkuviasta" huolimatta?

1 kommentti:

  1. Itse oon vähän liiankin usein ostanut jotain, mikä ei sitten oikeesti ollukaan ihan täydellinen ja valitelitettavan usein ne on kyllä jäänyt käyttämättä :/ mut sun ostokset näytti kyllä kivalta! :)

    http://mmilya.blogspot.fi <- Saa tulla moikkaamaan ja liity ihmeessä lukjaksi jos tykkäsit! (:

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen ja kaikkiin julkaistuihin kommentteihin vastataan! :-) Muista hyvä mieli ennen kuin kirjoitat! :-)