perjantai 7. joulukuuta 2012

Wonderful life

Muru on päätynyt takaisin kasarmille ja minä olen meidän vaatteidemme ja muun sotkun keskellä kotona...
Hirvitti tulla takaisin tyhjään huoneeseen mutta pikkuhiljaa alkaa tasaantua ja oikeastaan vaatteetkin ovat alkaneet löytää tietään tahoilleen - kaappiin, pyykkiin, puun päälle...

Viikko meni liian nopeeta. Oli luksusta saada muru välillä tänne "omille huudeille", vaikka osaan nyt esim arvostaa meidän parisänkyä ja vastaavia ominaisuuksia Pohjanmaalla... nimimerkillä "mursut nukkuu leviään".

Murun matkustaminen sieltä Kainuusta tänne Etelään oli tosi vaikeaa, kun juuri viime viikonlopulla tuli lumet ja pyräkät ja tottakai VR oli ihan sekaisin. Pari tuntia myöhässä saapui veikkonen, bussilla, väsyneenä ja nälkäisenä. Yöllä syötiin leipää ja vaihdeltiin ekat kuulumiset.

Lauantaina suunnattiin yhdessä tuumin Myllyyn ja sunnuntaina käveltiin siskon tykö leikkimään lasten kanssa :)

Maanantaina oltiin kylpylässä <3 ja syömässä, tiistai-illan vietin zumbassa ja Artulla oli kaveri mun luona. Babysitter Sakke :) Keskiviikkona lähdettiin Artun ja Saken kanssa kaupoille, syömään ja venaamaan ihanaa Idaa <3, ja suunnattiin minigolfkierrokselle! Oli hupaisaa vaikka pelaaminen oli lähempänä pelleilyä (ja PELLET on kamalia!) ja seura mukavaa, kiitoskiitoskiitos :)

Torstaina me lähinnä makoiltiin ja rakastettiin toisiamme, käytiin saunassa ja katsottiin Tuntematon Sotilas.

Ja mitä tähän perjantaihin tulee on mulla ollut todellakin ankea fiilis. En yhtään muistanut miten perkeleen vaikeeta on jättää rakas juna-asemalle ja ennenkaikkea palata TYHJÄÄN kotiin tyhjään huoneeseen :( Ja nyt vielä täynnä murun siviilivaatteita. Oli tosi raskas fiilis. Iltaa kohden helpottunu, kun on miettiny kivoja asioita. :) Parille kaverille totesin et täs se mun tosiheikko-kohtani on, en todellakaan siedä eron hetkee. Kaikkist eniten harmittaa se, että murun piti näin viikonloppua vasten lähteä, mut onneks ei oo inttiä enää pitkään jäljellä. Muutenkin inttiaika on alkukankeuksien jälkeen ollu tosi mukavaa loppuenlopuksi ja nähtykin ollaan melkein joka viikonloppu, eli ei valittamista! Ihanasti ollaan rakennettu omaa elämää :) Olen päivä päivältä usein vain onnellisempi oman muruseni kanssa. <3



Huomisen päivän aloitan siivoilemalla vaatteita ja kenkiä. Löysin ihanat kengät Click Shoesista ja haluaisin kovasti kotiuttaa ne. Siksi siis luovun vanhasta saadakseni uutta. :) Kirjoittelen erikseen viimeaikaisista ostoksista ym, tässä postauksessa siis vain tekstiä tämän yhden kuvan lisäksi :) 

Kertokaas kommenteissa, mihin suuntaan haluatte blogini kulkevan. :)


2 kommenttia:

  1. Oli kyllä keskiviikkona kivaa ! Mut ne sydäripellet ei ollu kivoja :( ! T. Ihana I (;

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen ja kaikkiin julkaistuihin kommentteihin vastataan! :-) Muista hyvä mieli ennen kuin kirjoitat! :-)