maanantai 11. helmikuuta 2013

And suddenly it all ends.

Hei ja anteeksi tämä postaustauko. Nyt vaan sattui niin että ensin oli kiire, sitten lykkäsin ja lykkäsin kirjoittamista ja eilen tuli vastaan seuraava järkytys. Mummi nukkui pois.

Maan korvessa kulkevi lapsosen tie
Vaan ihana enkeli kotihin vie
Niin pitkä on matka, ei kotia näy
Vaan ihana enkeli vieressä käyTänään kuitenkin ajattelin kirjoittaa saadakseni ajatukset pois tämänhetkisestä ja muistella hieman kuluneita päiviä ja viikkoa. Olen myös valmistellut teemapostausta, mutta kerään vielä vähän aineistoa jos tilaisuus tässä viikolla tulee.

Arttu on ollut meillä kuluneet melkein 3 viikkoa ja ollaan nautittu toistemme seurasta mm. syömällä ulkona (liikaa) ja kirpparikierroksin ym. On upeeta kun hän odottaa minua kotona kun tulen koulusta väsyneenä kotiin ja on aina iloinen. Yleensä ensimmäiseksi saan kunnon halauksen ja illalla saan nukahtaa hänen syliinsä, vaikkakin epäkohtelias olenkin sillä yleensä nukahdan kesken hänen valitseman elokuvansa.


Tässä äärimmäisen huonolaatuinen kokoava teos viimeaikaisista ostoksista eli alla paita Vero Modasta (joka on ihanan värinen ja ihana päällä, rakkaus!) joka maksoi reilu 12 euroa, kolmet korvikset niin ikään Vero Modasta tarjouksella 3kpl 9,95e. Ja sitten kaksi ristikorua GinaTricot n. 5e/kpl ja isompi ranneketju Glitteristä hintaan x ja tarjoustuotteena tämäkin.

Tämä viikko on mulle todellinen jaksamishaaste, perjantaina on Vanhojen tanssit, pää kuin haminan kaupunki, asiat sekaisin. Onneksi mulla on perhe, Arttu ja ystävät. Toivon pääseväni haavematkalleni hiihtolomalla Artun kanssa kaikesta huolimatta, tuulettamaan mieltä ja etsimään elämyksiä. 
Huomenna kokoukseen edustamaan nuorisoa ja keskiviikkona prinsessakohtelua kampaajalla...

Vi ses.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen ja kaikkiin julkaistuihin kommentteihin vastataan! :-) Muista hyvä mieli ennen kuin kirjoitat! :-)