lauantai 23. helmikuuta 2013

tikkurilan värikartta

Heipsan!Mä justiin tein teille sellasen postauksen mis oli mun meikkipussi. No, siivosin sen tässä edellispäivänä niin kunnolla ku osasin ja edellismaanantaina kävin vähän ylemmän tahoni a.k.a äidin kanssa ostoksilla,  niin tuli Sokoksessa törmättyä sellaseen hienouteen ku meikkibaari. Siellä oli sellainen tosi mukava nainen, jonka kanssa sai jutella mistä meikkiongelmasta vaan ja mä sitten menin sinne sen juttusille ja sepustin kuinka mun silmät aina räjähtää loppuenlopuksi ja meikit ei oikeen tunnu toimivan.

Tsädääm, ostin smokey eyes-sivellinsetin ja siinä paikalla se näytti oikeen kädestä pitäen että miten sellaset kivat savusilmät saa. Lisäksi se käytti mun simmuihin ylikivaa GOSHin rajaustussia, niin olihan sellainenkin pakko pakko pakko ostaa! :D Lisäksi hamstraan esim. aina kaikkia ruskean sävyisiä luomivärejä ja niin kävi sitten pari päivää myöhemmin H&Mssä. Plus hajonneen poskipunan tilalle uus poskipuna, sekin sävyä persikka. :) Kuvakollaasien muodossa nyt uutta ja vanhaa sellaista mitä nyt on käytössä!

Ylhäällä oikealla H&M paletit; alla Cocoa Bay ja päällä Hot Sand vasemmalla IsaDoran Eye Shadow Quartet 61 Golden sunset
Alhaalla oikealla H&M Nudes-paletti vasemmalla We Care Iconin yksinäinen Magic Eyes sävyssä Magic Weimaraner


Sitten oon ostanut tota L'Oreal Parisin Wild Ombré-väriä mutta en oo uskaltanut yksin alkaa sillä sotkea joten odotan suosiolla että naapurin ihana Mallu tulee joku päivä vaikka ens viikolla laittamaan sitä, kun tämä mun isäntä lähtee käymään latolandiassa ( :( dislike, vaikee viikko tulossa). Näin muutaman kuvan jossa levitys on mennyt jotakuinkin pers edellä puuhun ja lopputulos oli "kahtia" menneet hiukset... No, no no.
Sitten on nämä Mariela Sarkiman siveltimet ja oon ihan in lööv! Paras ostos vähään aikaan. Tuntuis ainaski että meikki sujuu helpommin ja tulee kivempaa jälkeä. :)
Geelikynsistä sen verran että tipit maalasin tälläkertaa itte ja tein ne valkosille, joka nyt kaduttaa. En jaksanut kauheesti viilata saumakohtia ja sen näkee.. Tippeihin käytin Isadoran lakkoja, alle 637 Night Flight ja päälle ihana graffitiuutuus 817 Soap. 
Ja sitten vielä jo mainitsemani uusi poskipuna, H&Mltä sävyssä 12, Dazzling Peach.


Gosh - Intense Eye Liner Pen, 02 Grey. Nom nom! Ihanaa vaihtelua mustalle.

Teen myöhemmin postausta koko lomasta ja omalla kameralla otettuja kuviakin olisi (hävettää ne nyt jo, tän postauksen kuvat on otettu Artun järkkärillä). Huomenna lähetään valokuvaamaan Naantaliin. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen ja kaikkiin julkaistuihin kommentteihin vastataan! :-) Muista hyvä mieli ennen kuin kirjoitat! :-)