sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Vielä vähän meikkihöpötystä

Halusin käytännössä vielä näyttää viime postauksessa esille tulleita oppimiani asioita ja todistaa hetinyt virheeni myöskin.


Tästä kuvasta näkee oikeastaan koko meikin, jonka laitoin lauantaille. Kasvoihin BB-voidetta, peiteainetta, puuteria ja poskipunaa. Ja joo, jos jostakusta tuntuu tätä kuvaa katsoessa että poskipunat hyökkää nenälle ruutua toljottaessa, niin a) laitan aina sitä tahattomastikin liikaa ja b) se BB-voide ei oo ihan täydellinen punaisuuden poistaja, ja oma naama helottaa itsessäänkin mutta mun mielestä ihan typeristä paikoista.
Mutta sitten silmiin. Kulmat oli tänään ihan best, tykkään näistä päivistä kun onnistun niissä. 
Silmämeikkiin käytin niitä uusia luottosiveltimiäni sekä sieltä H&M Nudes-paletista valkoista ja  tummanharmaata, lisäksi WCI:n hassun nimistä pikkunappia ulkonurkkiin. Ongelmani tulee tässä kohtaa esille - en taaskaan nostanut väriä tarpeeksi ulkonurkasta (tämän sanoi se meikkibaarin nainenkin), mutta muuten olen tyytyväinen käteni ja Mariela Sarkiman sutien yhteistyöhön. 


Edestä tuotos näytti tältä.

Ja päivä kului Naantalissa, tässä makupaloja pari kappaletta.

Hehe. He. He. Klikatkaa suuremmaksi ja anteeksi että Mymmelin takki on vinossa. Oisinkohan päässy Muumimaailmaan ilmaiseksi, jos oisin vetäny tukan nutturalle ja sanonu olevani MYMMELI?

Mielipiteitä mistään? Vaikka uudesta ulkoasusta? Tai ihan vaan jotain kommentoitavaa?? ;)

2 kommenttia:

  1. On pitänyt jo aiemmin kysyä, mutta mistä ostat pääasiassa vaatteesi kun ne ovat niin ihania? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa :) Kiitos! <3 Lempparikauppani on KappAhl, josta ostan suurimman osan. XLNT-mallistossa on huippuhyvin suunniteltuja vaatteita isokokoiselle. Toiselle sijalle nousee VeroModa, josta tulee ostettua perusmalliston antimia eli normi paitoja ja toppeja kuten myös Cubuksesta ja GinaTricotista, välillä H&M :)

      Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen ja kaikkiin julkaistuihin kommentteihin vastataan! :-) Muista hyvä mieli ennen kuin kirjoitat! :-)