sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Pari kuvaa ja v-sanaa

ja kenestäpä muusta kuin minusta :) Artun kuvaamana.Huomenna alkaisi ARKI. Tiistaina jään yksin ja perjantaihin asti tarttis kestää. Tuntuupas orvolta yhtäkkisesti mutta kaipa se aika kuluu jotenkin. Ainakin se ombré-väri olis tarkotus läträtä tukkaan et eiköhän siinä ainakin se yks ilta mene sitten siihen. Oon järkyttävän pessimistinen. 
Hautajaiset lauantaina. Voisinpa tänään nukahtaessani nukkua sunnuntaihin asti. Epäilen tällä hetkellä jaksamistani enemmän kuin aikoihin...

Yritän myös tehdä hiihdottoman loman postauksen heti kun saan parhaat kuvat valittua. :) 

Eiköhän tämä tästä...

Murun kainaloon.

//EDIT: Heittäkää toivepostauksia, viimeksi kun katsoin niin yli 80 vierailua mutta vain 1 kommentti, aktiivisuutta myös teiltä rakkaat lukijat!!! Mulla olis hyvä aika ehkä kirjoitella niitä tulevalla viikolla! :)

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ai niin, hups. Sähän suositkin teatteria elokuvien sijaan. Mikä on hyvä asia sekin.

   Poista
  2. Ei mut ei se tarkota ettenkö tykkäis hyvännäkösist miesnäyttelijöistä ;) Kehittelen jotain! :)

   Poista
 2. 5 tärkeintä ystävää/ihmistä- postaus ! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja samalla myös tosi vaikea !! Mutta olen jo aloittanut :) Ei ihan semmonen top5-juttu oo mutta tärkeimpiä ihmisiä käsitellään, ei musta oo rankkaamaan kavereita :)

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen ja kaikkiin julkaistuihin kommentteihin vastataan! :-) Muista hyvä mieli ennen kuin kirjoitat! :-)