maanantai 25. helmikuuta 2013

Tilausta SannaTaralle

Olenpas rohkea ja uskon nyt SannaTaran nopeisiin toimitusaikoihin (kaksi edellistä tulivat n. 2-3 arkipäivässä, ellei nopeamminkin? Olen varmasti kertonut asiasta postauksissa.. :D ) Olis siistiä jos torstaina pääsisin värkkäämään kynnet, kun on tosi paljon aikaa ja niistä täytyy tulla tosi siistit mummin viimeistä matkaa varten ja lisäksi olen maksanut itseni ja mieheni yhteen konserttiin perjantaina, jonne sitten mennään vaikka lauantaina voi olla hymy kaukana :(, mutta kynnet saan ainakin kuntoon kumpaakin tilaisuutta varten.

Mokasin myös yhden jutun... nettisivuilla lukee nyt selvästi:

"HUOM! Osa purkeista saattaa vuotaa avaamisen jälkeen. Purkit ovat alunperin sinetöity foliokalvolla joka estää vuotamisen. Avaamisen jälkeen purkki tulee sulkea hyvin tiukasti ja ehdottomasti säilyttää pystyasennossa. Suosittelen myös tekemään seuraavanlaisesti: Leikkaa esim. vahvasta pakastuspussista reilun purkin kokoinen pala ja jätä se kannen ja purkin väliin ja sulje normaalisti (tiukasti). Huomaathan, että palasen täytyy tulla purkin kannen yli jotta se toimii "sinettinä". Näin purkista ei pitäisi vuotaa mitään."


Hupsis. Arvatkaa kuinka mulle kävi?? :) Ja olen vielä senverran pölö, että säilytän toistaiseksi kaikkia välineitäni Oriflamen iänikuisen vanhassa mutta kivassa punaisessa salkussa, eli valitettavasti geeli on päässyt poukkoilemaan minne sattuu mutta luojan kiitos minigrippipussissa. Kauan eläköön minigrip!


Tilaukseen sisältyi siis uuden geelin lisäksi kynnenpuhdistus/pyyhkäisyainetta joka on ollut multa jo HYVÄN TOVIN loppu... ja olen tehnyt kynnet ilman sitä. Pölö vol 2. No, sitäkin saa nyt sitten :) ja tosiaan mustat ranskistipit tulossa, 100 kpl eli teen varmasti useammat niitä kynsiä :). En vaan nyt halunnut alkaa väsäämään valkoisia (kauhea viilaaminen) ja nämä mustat tulevat lyhyenä ja "valmiiksi muotoiltuna", eli pääsen helpolla ja voin keskittyä siistiyteen enemmän. Koulutyötkin tarttis hoitaa...Onneksi mulla on mahdollisuus väsätä näitä kaikkia juttuja, vievät ajatukseni pois muusta...

Nyt en laita mitään kuvia, palailen myöhemmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen ja kaikkiin julkaistuihin kommentteihin vastataan! :-) Muista hyvä mieli ennen kuin kirjoitat! :-)