tiistai 26. maaliskuuta 2013

3+1 miracles of mine

Heips! Tänään voisin hiukan raapaista pintaa mun naaman ja kehon ihonhoidosta tällä hetkellä. Mullahan olis kilotolkulla erilaisia apteekin rasvoja, mutta nyttemmin on käyttö painottunut lähinnä Sokoksen ja the Body Shopin valikoimiin. Tulin juuri keskustelleeksi Body Shopin myyjän kanssa siitä, miten apteekin tuotteita aina pidetään pelastavina enkeleinä esim. atooppiselle iholle. Totuushan on ainakin tämän myyjättären mukaan se, että apteekin tuotteet ovat viimeiseen asti erittäinkin tuotettuja tuotteita eikä niissä ole niinkään mitään luonnonmukaista - eli myöskään hoitavaa ainesosaa ei välttämättä ole. Apteekin tuote voi olla 110% rasvaa, mutta mitään sen kummempaa ideaa siinä ei sitten ollutkaan. Ja tässä kohtaa poikkeus vahvistaa säännön: olen enemmän kuin tyytyväinen ACO-merkin käsi- ja jalkavoiteisiin. :-)
Mutta niin. 
Tää tulee vähän myöhässä, mutta sain jouluna ystävältäni&naapuriltani Marleenalta joululahjaksi tällaisen pariskunnan:

Ja muistaakseni en kertonut heistä mitään joulun jälkeen mutta aloin jokatapauksessa käyttää näitä viikottain. :) Eli kyseessä on Freeman-merkin Facial Cream Scrub Apricot-kuorintavoide ja Facial Anti-Stress Mask - Dead Sea Minerals-kasvonaamio. Kuorintaa olen käyttänyt ehkä jopa luvattoman usein ja nyt kun hikoilen luonnollisesti enemmän niin oon kokenut kuorinnan ihan tehokkaana kun naamaan tuppaa jäämään sitä hikeä ja rasvaa ja kaikkee muuta ihanaa mitä en sinne halua. Missään nimessä ei ole ainakaan kuiva ollut naaman iho tämän jouluaaton jälkeen ja toi kasvonaamio on aivan ihana laittaa sen kuorinnan jälkeen ja jo lyhyen ajan kuluessa se vaikuttaa todella hyvin ja saunassa se on suorastaan taivaallinen käyttää. Eli suosittelen lämpimästi Freemanin tuotteita, kiitos Marleenalle vielä lahjasta & mut löytää kyllä näitten loputtua viivana Sokoksen tököttihyllystä :-)


Ja sitten tässä kolmas! The Body Shopin Shea Body Scrub. Valitsin tämän tuhannesta ihanasta tuoksusta siksi, että oli miedoin ja miellyttävin, koska hajusteista ei tämäkään iho kyllä hirveästi perusta - joten. Testasin tällä nyt viimeksi suihkussa käydessäni kevyesti pyöritellä tätä atooppisiin läiskiin. Hetken se poltteli kuin ois ollu suolaa iholla mutta sitten kun huuhdoin ja kuivailin niin ei mitään. EI mitään. Tietysti syön ataraxia jotta ei kutisisi, mutta ei mitään kipuja enää. :-) Olen siis todella tyytyväinen + jättää tosi pehmeäksi ihon. Tykkään<3, eikä hintakaan ollut paha - alle 20€.


+ 1 <3

2 kommenttia:

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen ja kaikkiin julkaistuihin kommentteihin vastataan! :-) Muista hyvä mieli ennen kuin kirjoitat! :-)