tiistai 26. maaliskuuta 2013

Asus X301A

Mulle muutti tänäaamuna tälläinen 13" kaveri, Asus X301A. Käyttöjärjestelmänä Windows 8 ja kyllä osaakin sitte hämmentää. Ja myös tää isokokoisuus on jotenkin pelottavaa.. Mutta kevyt on ja helppo kuljettaa, se on jo testattu.. Jos laukussa ei olis paljon yhtään koulukirjoja niin tämähän ei olis ongelma eikä mikään, eiku ;)


Täs on kohtuu kiva kamera ja oonkin pelleillyt sillä täs koulussa "tyhjänpanttina" istuskellessa :P

Tässä myös mun tukka muuten ilman suoristusta. Aika kikkuralle menee.

Mulle kuuluu hyvää, eilen oltiin taas ratsastamassa ja isäntäkin kokeili vähän mikä se Islanninhevonen on ja mites se töltti menikään ! :) Huomenna ois matikan koe ja salipäivä! Kivaa! :) Ja torstaina enkun koe, sitten onkin pääsiäisloma (ja onneksi siitä huolimatta pääsee salille) ;) Ja sitten tuleeki kivaa ohjelmaa ja ihana vieras tänne etelään ;) 

Mitä teille kuuluu? Kysykää multa vielä lisää, en ole vielä sulkenut KYSY SUVILTA-postausta! Kiitos jo tulleista kysymyksistä! :-) Piakkoin luvassa myös vähän Ikea-ostosten esittelyä ja vähän senkin, mitä niillä on tehty ;)


3 kommenttia:

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen ja kaikkiin julkaistuihin kommentteihin vastataan! :-) Muista hyvä mieli ennen kuin kirjoitat! :-)