keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

"Otin citypuluistakin kuvia!"

Iltaa kaikille lukijoilleni! :)
Tänään vierailin radiokurssin mukana YLE Turun toimituksessa. Seisoimme hetken hiljaa Turun radion lähetystä seuraamassa ja pakko sanoa että WAU! Plus nähtiin uudistettu televisiostudio ja voin kertoa salaisuuden. Se on telkkarissa kauheen avaran näköinen, todellisuudessa pieni koppi. Ihmiset oli hirveen mukavia ja tilatkin suurimmaksi osaksi. Vain oikeastaan sen uutis-studion koko järkytti :D Ei se ollutkaan niin ISO!! ja mahtava.

Jäin siitä sitten kaupungille ja Arttu oli mukana, lähdettiin käymään Skanssissa koska halusin käydä ensimmäistä kertaa BikBok-liikkeessä.


Ja mä löysin sieltä tämmösen söpön kukka-peplum topin kympillä! Muutenkin oli tosi paljon kivan näkösiä vaatteita, tuun varmasti ostamaan vielä jotakin tulevaisuudessa kyseisestä liikkeestä, vaikka etäisesti muistutti kaikkia sisaruksiaan! :) 

Onks joku muu löytäny tästä Varsinais-Suomen uudesta rättiputiikista jotakin? ;)

Kauppatorille palatessa halusin käydä ennen kotimatkaa vielä Accecorize-liikkeessä:

Paksu vihko, käyttötarkoituksen pidän toistaiseksi omanani, jaan kyllä idean myös teidän kanssanne, kun olen saanut alun valmiiksi :)

Sormus 7,90€. Oli niin söpö, ettei se vaan voinu jäädä sinne kauppaan...

Arttu oli mun yle-vierailun ajan valokuvaamassa, ja tuolta oikealta löytyy linkki hänen blogiinsa joka päivittyy aina, kun kuvia kertyy tarpeeksi! :)

KIITOS KYSELYYN VASTANNEILLE! Odotan edelleen kommentteja blogistani, saa haukkuakin jos se on perusteltua.

Taas tällänen pintapuolinen postaus...

TOIVEPOSTAUKSISTA sen verran, että venytän niiden tekoa. Haluan hieman uusia kuvia läheisistäni, jotta saisin kuvitettua sen "top5"-postauksen (vaikka mitään rankingia siinä ei ole). Näyttelijöitä olen pähkäillyt, mutta mun sisällä asuu pieni blogiperfektionisti ja haluan tehdä teidän toiveenne mahdollisimman hyvin! Ja edelleen saa toivoa. Jos laittaisin pystyyn mahdollisesti kysymyspostauksen, kysyiskö kukaan mitään?

4 kommenttia:

  1. Toi vihko on ihana! ihailin just ite viime viikol ku kävin ostoksilla forumin liikkeessä! :) Ja toi paidan kangas on aivan ihana! ps.mukava blogi sulla :D

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Sanos muuta! Paljon ois ollu kaikkea oikeesti söpöä kukkakuosista, ei se oo pelkästään mummojen juttu!! :o

      Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen ja kaikkiin julkaistuihin kommentteihin vastataan! :-) Muista hyvä mieli ennen kuin kirjoitat! :-)