maanantai 11. maaliskuuta 2013

Pientä kivaa


Tosiaan en ostellu paljon kun ei edes sellasta tuhlausfiilistä ollut, kävin kaupoilla joissa en vieraile usein Turussa / joita ei ole Turussa tai lähiseuduilla. Plus kihlattu on aika ihana ja vihaa kaupoilla käymistä mun kanssa (ja silti tekee sitä mun vuoksi) :)

Eli palloiltin ympäri Helsingin keskustaa ja käytiin GoExpo messuilla. 
Juna oli perillä Helsingissä aikataulun mukaisesti klo 9:02, ja ensimmäiseksi ostettiin vuorokausiliput jolla päästiin sitte ajelemaan ympäri Helsinkiä kaikilla mahdollisilla liikennevälineillä. Klo 12 mennessä oltiinkin ajeltu kolmeen otteeseen metrolla.

Ruokailu hoitui ennen messuille lähtöä Subwaylla (uusi lemppari <3, ei enää heseä! )

Itse messuilla viihdyttiin vain n. tunti, itse pyörin hevosmessuilla ja Arttu kamera&kuvapuolella. Itse ainakin lähinnä ahdistuin messualueella, olis tarvinnu olla lauma hevosia ja sitäkin tuhdimpi lompakko... :D ja tuhtia lompakkoa taidettiin kaipailla myös kameramessujen parissa.

Lähdettiin sitten takas keskustaan pyörimään.
20:12 oli juna takaisin Turussa :)

Jep ja sori, unohdin sitten säilyttää kuitit ja revin ostoksista hintalaput, joten saatte tyytyä mun muistiini... :)


Sormus 25€, kelttikoru, messuilta. klikkaa tästä!


Sormus KappAhl, -20% alennus, hintaa jäi vähän päälle 6€.


Sormus Iberon kaupasta, n. 7€


Rannekorusetti Iberolta n. 13€

IsaDoran ihanaihana ripsari Sokokselta 12€ <3
 IsaDora saa tähän väliin oman kappaleensa. Sain tätä tosiaan näytekoon kynsilakan oston yhteydessä ja ra-kas-tuin. Tää tekee ihan tajuttoman hyvät kerrokset ja pysyy älyttömän hyvin! Suosittelen ihan kaikille räpsyjensä kanssa taisteleville hamosihmisille ruudun takana :)

Kukkapinni n. 3€, Bijou Brigitte


Original Tangle Teezer, 16,90€, Sokos
Tangle Teezeriä ei voi olla rakastamatta, mä vain huomasin että kaikessa kätevyydessään mun matkakoon leopardiupeus ei aina pure kunnolla mun niskavilloihin (varsinkaan) joten päädyin ostamaan myös tämän originaaliversion joka on hieman kykeneväisempi peittoamaan mun hirvittävän moppini. Harkitsen just et meniskö hiukan keventää ennen kesää, ei pituuksista mutta vähän ois ohennussaksella töitä!
Aurinkolasit Ninja 10€


Ja tämän halusin säästää viimeiseksi! Tukkaan tuli vähän keväistä punotusta ja tuolla seassa näkyy yksi ostos; nimittäin Bijou Brigittestä tollanen.. jaa. Mikäs se hieno sana tollaselle olis? Ponnarinkoristus. Jännä masiina, tykkään! :D Se avataan isoksi rinkulaksi ja kiristetään sitten ponnarin ympärille ilmeisesti noin ikään.

Eli aikamoista koruharakkailua taas vaihteeksi :) Ostin myös yhden paidan Mangosta, mutta siitä ei tullut kuvaa.
Kaikki tämän postauksen kuvat on siis ottanut Arttu :)

Kuinka moni on muuten huomannut mun OOTD-päivitykset Instagramissa? Pitäiskö mun kerätä joka viikko niistä postaus blogiin? :)


1 kommentti:

  1. Ompa mukavan oloinen blogi sulla! Taidan lisätä suosikeihin, seurailla jonkin aikaa sitä kautta ja lopulta ehkäpä liittyä lukijaksi. :-)

    Käy ihmeessä kurkkaamassa myös mun ja liity, jos nappaa.

    http://kaikkiaskeleet.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen ja kaikkiin julkaistuihin kommentteihin vastataan! :-) Muista hyvä mieli ennen kuin kirjoitat! :-)