sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Pääsiäinen I

Torstaina oksennettiin vielä 1 koe paperille ja sitten lähdettiin hurjaa kyytiä Turun rautatieasemalle: Idaa vastaan :) <3 ja sitten huristeltiin kauppakeskus Skanssiin. :--)
Ostoksia torstailta ja vähän muualtakin :
3 hiuskukkaa / H&M 
ponnareita kevään trendiväreissä / Glitter
Haircuff / Glitter
Maailman ihanin kynsilakka / MakeUp Store/Kicks
Army-panta / Lindex

Paita / GinaTricot

Huivi / Glitter

NYC-paita / Bik Bok

Pinkki paita / GinaTricot


Pitkäperjantai
Ajeltiin vähä ympäriinsä, Parmaharjun mäkihyppytornilla mua huvitti kaikki muu paitsi ylös kiipeeminen joten istuskelin autossa kuuntelemassa musiikkia ja lukemassa lehteä, kunnes Ida tuli mun seuraksi ja napattiin esimerkiks näin hehkee kuva:


Seuraavaks suunta kohti RUOKAA eli Kultatalon Raxia ja vessoja:Ja sitten pitkäperjantain hurjin osuus: hylätty kerrostalo!
Mulla oli omasta kamerasta akku loppu joten mulla ei tän talon sisätiloista ole kuvia :/ 
Kaikki oikestaan minkä rikki saa, oli rikki, yks huone näytti kivan palaneelta ja seinään olikin jätetty viesti "V*tun nistit poltellu taloo?!", esimerkiksi helloja oli ripoteltuna talon ulkopuolella... Se mitä sain "taustatutkimuksista" selville, vielä viime vuonna tähän aikaan taloon ei päässyt sisälle, mutta viime marraskuun lopulla oli ovet auki. Sisällä talossa oli kaikki ulko-ovet hakattu kahtia, lieenekö siksi, ettei sinne pystyisi lukittautumaan millään tavalla.
Lasinsiruja oli, samoin tyhjiä spraymaalipurkkeja, ja taideteokset paikoitellen jopa todella hienoja, ei pelkkiä sukupuolielimiä sekavine tägeineen.

Lauantai
Ihana normaali päivä välissä, käytiin Myllyssä tapaamassa mun vanhaa rakasta ystävääni ja mukaan tuli yllä näkyvät GinaTricotin paidat :) Sitten loppupäivä siivoiltiin ja käytiin valokuvailemassa (ja oli pakko tunkee uus paita päälle). Illan kruunasi lämmin sauna :)

 

4 kommenttia:

  1. Kiitos torstaista ja perjantaista ;) Näääämme tänääään (;

    VastaaPoista
  2. sun blogi on tosi mielenkiintonen ja musta on ihanaa että sä kirjotat niin avoimesti! tosi kiva blogi kaikin puolin :-)

    http://janninamaria.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen ja kaikkiin julkaistuihin kommentteihin vastataan! :-) Muista hyvä mieli ennen kuin kirjoitat! :-)