sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Such a Saturday
Ei ihan alkuperäisen suunnitelman mukainen lauantai, sillä lapset tulivat kyläilemään meille. Alunperin oli tarkoitus lähteä Kuhankuonolle ihmettelemään toivottavasti saapuvaa kevättä, mutta moinen retki voidaan kyllä tehdä esimerkiksi huomenna :-) 
Saran kanssa askarreltiin vähäsen ja sitten lähdettiin ulos pulkkailemaan kohti paikallista urheiluhallia, HaNi-hallia. Matka oli jokseenkin töyssähteleväistä koska ystäväni Aurinko on jo sulattanut asfalttiläiskiä teihin (<3). Siinä jo Sarakin oli pulkasta huolissaan, että toivottavasti ei tule pohjaan reikää :')
Hanilla oli radio-ohjattavien touringautojen SM-kilpailut joita sitten muutama kierros katseltiin, sitten haettiin pikkuneidille pääsiäismuna kaupasta ja vietiin hänet kotiin. 
Loppupäivän siivoilin vaatekaappia ja haaveilin kesästä. Saunottiin ja syötiin. 
Mukava päivä, johon ei kulunut rahaa kuin pääsiäismunan verran. 
Huomenna aion siivota enemmän vaatteita ja ehkä lähteä nauttimaan siitä luonnosta! :D Mutta ainakin tällä hetkellä on kyllä niin uni simmus, et mahtaako tulla mitään... se nähdään huomenna sitte, toivottavasti on yhtä kiva sää ku tänään, tarkeni nahkatakilla (vaikka emmä semmosen kans mettään lähde) !Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen ja kaikkiin julkaistuihin kommentteihin vastataan! :-) Muista hyvä mieli ennen kuin kirjoitat! :-)