sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

A paparazzi who doesn't stop


Meidän kellarista on moneksi, mm. valokuvausstudioksi ;) 
Arttu halusi kokeilla pärstäkuvausta ja mä inspiroiduin kesäisistä väreistä oranssista ja pinkistä. Ja tossa ylempänä kuva, josta oon oikeestaan aina haaveillut - sellainen OH MY GOOSH!!!!!!1 - kuva. :D Ja tää on siis tyystin mun muokkaama eli haukkukaa väreistä ja tasapainoista ym ihan vaan minua :D

Kuluneella viikolla tosiaan kuntosalilla olin keskiviikkona, ja torstaina sen 30 minuutin lenkin. Ja avaan tähän nyt heti että miksi se kesti vain 30 minuuttia : koska polviani suoristetaan teipein ja tulevaisuudessa myös pohjallisin, tulee mun harjoittaa jalkojani ja pyrkiä kävelemään monot suorassa niin ettei mun tarvitse sitä edes ajatella. Koska asento on polville ja eritoten kaikille jalkojen ja osaksi myös selän lihaksille uusi, suositusaika on sen 30 minuuttia ja pohjallisten kanssa aluksi 20 minuuttia. Tähän ei myöskään liity arkiliikunta kuten koulumatkat tms. vaan koskee lähinnä justiin tarkoituksenmukaista harjoitusta. Valitsin torstaina lenkkipaikaksi paikallisen pururadan, koska siellä on mukava pohja ja maastonvaihtelua; myös yksi tosi hyvä ylämäki, jota tulen hyödyntämään tulevaisuudessa vielä paljon :-) Lenkin jälkeen fiilis oli superhyvä, ja jos alkaa näyttää hyvältä niin kävelen sen useammin. Oli ihana kuunnella lintujen laulua ja kiva oikeastaan kun ei siellä tullut kuin yksi koiranulkoiluttajapariskunta vastaan. Tästälähin tulen vetämään lenkkarit totisesti useamminkin jalkaani!

Syy miksen mennyt vielä tänään salille, on se, että huomenna olisi tarkoitus jos kaikki suunnitelmat ja aikataulut pitää kutinsa, lähteä eräälle luontopolulle talsimaan ja rikkomaan juuri selitettyä sääntöä vähintäänkin törkeästi... Mutta käytettäköön tilaisuus hyväksi, sillä maanantaina saattaa tulla taas ihan uudet rajoitteet ja säännökset kävelyyn. Ja mikäli nyt kävis niin että kyseinen reissu jääpi tekemättä niin sitten kassi olalle ja kuntosalille tai vaihtoehtoisesti pururadalle :). Ensi viikon varma salipäivä on ainakin tiistai ja itseasiassa maanantaina on ratsastuksenkin vuoro jälleen. :) Sitten loppuviikolla tarkoitus taas käydä tosiaan kävelyillä ja sitten toisamiseen salilla :) Toki maanantainen voi vielä muuttaa suunnitelmia mutta tältä näyttäisi nyt. Maanantaina menen siis sovittamaan pohjallisia ja kuulen niistä tarkemmat käyttöohjeetkin, vaikka se taitaa olla tosi simppeliä, tunge kenkään ja kävele :'D

Nyt olis sitten kinkkinen tehtävä lukijoille: suositelkaa jotakin ryhmäliikuntalajia, josta itse pidätte, sillä haluaisin kokeilla jotakin uutta. Zumba on nähty ja kahvakuula liian trendilaji, en usko että viihtyisin siellä. :--) 

Aloin taas miettiä sulkisinko blogini täys-anonyymikommentoijilta kokonaan. Onhan se nyt selvä että jos tällainen liikalihava yrittää jotain parannusta tehdä niin se täytyy heti lytätä, ja oma elämä loistaa varmaan, mulle vakuutettiinkin niin :) Toisaalta mietin edelleen esimerkiksi että jos olisin teiniäiti, olis paskavyöry vielä isompi, joten miks vaivautua muuta kuin nauramaan "näytät ihan teuraaks vietävältä emakolta"- ja "toi sun tekeminen on ihan turhaa, laitteet vaan kuluu"-kommenteille, ja mun puolesta saatte vaikka oksentaa siellä ruudun toisella puolella mun kuvan nähdessänne, sillä omapahan on vikanne jos tänne olette tulleet ja minua seuraatte, ei se mun vika oo jos ei kantti kestä pysyä poissa jos salaa kumminkin kiinnostaa :) Kiitos kuitenkin aiempaa aiheeseen liittyvää postaustani kommentoineille, olette ihania ja fiksuja suurin osa loppupeleissä, en ole menettänyt uskoani ihan vielä!! :)  

Ateriarytmini on nyt kutakuinkin todella hyvässä mallissa, jos joku viidestä jää pois niin se on nykyään iltapala. :) Syön aamupalalla kaksi palaa leipää sekä aimo annoksen vitamiineja ja lasin vettä, koulussa lounaan (kotona korvaan sen hedelmillä tms. vähän turhan kevyelläkin ehkä), koulusta tullessani nappaan esimerkiksi jugurtin tai hedelmää. Sitten syön päivällisen jonka äitini ja/tai minä tekee. Sitten voi mennä useampikin aika ilman sen kummempaa syömistä, yleensä tulee taas syötyä jugurttia tai vastaavaa joka on sitten se iltapala. Joo ehkä aika yksitoikkoista ruuan valikoiman suhteen ainakin aamu-, ilta- ja välipaloilla mutta mainiointa on rytmi, jonka olen saavuttanut! =) Tästä on nyt hyvä lähteä tavoittelemaan yhä kevyempää oloa. Lisättäköön tähän vielä että joku virheellisesti kuvitteli mun juovan jotakin diettikolaa ja että mässäilen roskaruualla vähän väliä - tämähän ei todellakaan pidä paikkansa, juon ihan originaalia kokista lähinnä kahviloissa tms. erikoistapauksissa. Ja tottahan tuo, että viime talven aikana tuli useasti Siirin kanssa käytyä ulkona syömässä, kuin myös kihlattuni Artun, mutta tämä kaikki on nyt taakse jäänyttä elämää ainakin siinä säännöllisyydessään mitä se oli enkä todellakaan edes muista koska olisin viimeksi syönyt oikeen kunnon roskaruokaa - eikä mun tee sitä edes mieli.

Muihin aiheisiin. Muutama uusi juttu! :-)

Kynsille

Mavalan kynnenkovettaja, 7€/Tarjoustalo
Isadora 697 CLEAR 6in1 Nail Gel, 9.10€/Sokos

Mavala toimii erittäin hyvin mutta haisee erittäin pahalle. Mutta siihen nähden että ihan oikeasti toimii niin erinomaista.

 Tää IsaDoran juttu on ehkä huipuinta pitkään aikaan! 6in1 lupaa olevansa päälys- sekä aluslakka, antavansa suojaa ja täydellisen kiillon, sekä tasoittavansa kynttä ja lupaa olevansa pitkäkestoinen. Olen todella pahoillani tämän kuvan pikkurillistä, tässä näkee mitä geelikynnet lopuksi tekee omille kynsille. Nyt syön rusaasti vitamineeja (mm. biotiini+c+d) ja juon paljon vettä ja käytän kaikkia mahdollisia kynnen vahvistustuotteita jotka huushollista löytyy saadakseni oman vahvan kynnen takaisin. :) Tässä kuvassa yllä kynsilläni on ensin yksi kerros 6in1 lakkaa pohjana, sitten välissä 859 Iron Lady ilman magnetisointia ja sitten päälyslakkana vielä samaa 6in1-tuotetta. Tässä kuvassa kynnet ovat n. 24h olleet ja niillä on mm. pesty ja ajettu niin autoa kuin mopoa, tehty kotitöitä ja vahdittu lapsia. Eli erittäin hyvä, lupauksensa täyttävä tuote, jota suosittelen lämpimästi kaikille kynsi-ihmisille!
Villatakki 19,90 - 50% = 9.95€/Vero Moda


Paita 26.95 - 50% = ~13.50€/VeroModa
Tämän jälkimmäisen paidanhan omistan jo sinisenä, mutta se on kokoa isompi - sovitin tätä paitaa ja ilokseni pienempi koko näytti päältäni paljon paremmalta kuin se sininen, jota sovitin helmikuussa ! Olen todella iloinen kun pystyin ostamaan normaalia pienemmän vaatteen. :) 


Uskokaa pois - mä en enää lopeta hymyilemistä, mä teen kaiken täysillä, ihan sama mitä joku sanoo. Enkä tee sitä sitä varten, että voin blogissani kehua kuinka ahkera olenkaan. Teen sen itselleni, jotta mulla on parempi olla. Mulla on tosi ihana tukiverkosto, muun muassa kihlattu joka rakastaa mua täysillä näytin mä miltä hyvänsä, sekä rakkaita ystäviä kuten Ida, Siiri, Marleena... listasta tulisi tosi pitkä ja vaikkei jonkun nimeä mainittaisi hän on todella tärkeä minulle. Perheeni on myös todella tärkeä, eritoten isi jonka kanssa olen vihdoinkin saavuttanut paljon paremmat puhevälit, sillä yhdessä vaiheessa vieraannuin hänestä hiukan, se oli kai jokin typerä kasvun vaihe. Äiti on aina äiti, hän löytää aina uuden kohdan, johon pitää kiinnittää enemmän huomiota ja tehdä paremmin. Äitinäni hän varmasti tietää mistä puhuu. Ainut jota yritän miellyttää on silti tässä kohtaa minä itse. Mä olen onnellinen että haastoin itseni. Aion tehdä tämän kunnolla. Mä aion onnistua. Mun jaloista tulee vielä suorat, sattui se sitten paljon tai vähän, ihan sama kuinka paljon joudun niiden eteen töitä tekemään, teen kaikkeni. Lisäksi tulen saamaan kehostani sellaisen, että minulla on hyvä olo.

Nyt on korkein aika painua pehkuihin, jotta jaksaa huomenna taas tuhista ja elää täysillä!

4 kommenttia:

  1. minä !!

    ps. noooi kuvaat, olet niin kaunis rakas ystäväni ♥

    VastaaPoista
  2. en voi sanoa muuta ku että voi hitsi sä oot Suvi ihan sairaan nätti ja kaunis ! :)

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen ja kaikkiin julkaistuihin kommentteihin vastataan! :-) Muista hyvä mieli ennen kuin kirjoitat! :-)