maanantai 15. huhtikuuta 2013

Edistyksen ensiaskeleita

Jeps! Tänään tehtiin taas reissu kaupungille pohjallisasioissa. Eli kustansimme itse jalkojeni asentoa parantavat tukipohjalliset. Lähdin vastaanotolle mukanani kassillinen erilaisia kenkiä: pohjalliset eivät sovi tennareihin, eivätkä saapikkaisiin - eivät myöskään ballerinoihin, korkkareihin tai mihinkään muihinkaan kenkiin joita yleensä olen pitänyt. :'D - Vaan nyt kun "uuden elämäntavan" myötä messiin ovat tulleet lenkkarit ja sisäpelikengät, nappasi jalka-asiantuntija kassistani ensimmäiseksi lenkkarini ja meni sullomaan pohjallisia niihin.  Juuri viimeksi eilen kävelin samaisilla lenkkareilla 30 minuutin lenkin.

Noh, kyseisillä monoilla ei muuten kävellä enää.

Vanhoissa lenkkareissani on sisällä sellainen kuin PRONAATIOtuki. Omissa pohjallisissani on kutakuinkin sama ominaisuus, mutta lenkkarin versio on jalalleni vääränlainen ja koska pohjallisissa vaikutus on voimakkaampi, ei voi käyttää ns. kahta päällekäin. Kun kiskoin omat lenkkarinretkuni pohjallisten kanssa jalkaan, tuntui kuin kaikki paino olisi syöksynyt ulkojalalle ja jalka olis ollut suorastaan vinossa sisältä ulos - ei, vaan siten että sisäsyrjä oli paljon korkeammalla kuin ulkosyrjä!


Täs on nyt mun vasemman jalan pohjallinen. Eli vanhoissa lenkkareissa näitä ei pysty käyttämään, piti hommata uudet lenkkarit. Äidin kanssa kahlattiin kolme sporttikauppaa ennen kuin viimeisestä, Stadiumista, löytyi mieleiset ja kriteereiltään sopivat:
 NIKE:n Pegasus 29-mallin juoksukengät. Ihanan pirtsakan väriset ja maksoivat tasan satasen, pohjallinen mahtuu hyvin ja tuntuu tilanteeseen nähden mukavalta.Kenkien lisäksi tuli ostettua minulle, äidille ja Artulle kullekin 2 paria sukkia, eli 3 kahden parin pakkausta. Liityimme Stadiumin kanta-asiakkaiksi ja saimme näin hyödyntää ota3maksa2-tarjousta. Itselleni otin kenkiin mätsäävät sukat, totta kai ;)
Lisäksi tuossa kuvassa kyllä on, mutta mun epähuomiossa hieman typerästi aseteltu SOCin phone case, joka kiinnitetään tarralla käsivarteen. Aion käyttää tätä niin salilla kuin lenkilläkin, niin hyvä keksintö tämä on - ja kenkiä ostaessa tämän sai hintaan 2,90.

Tämän viikon liikunta on hieman avoin vielä, tänään olin välipäivä koska eilen tuli tehtyä salitreeni, ja alunperin tänään piti olla ratsastusta mutta tunnit ovat tältä päivältä peruuntuneet. Kelju keli täällä onkin! Tällä viikolla pitäisi tehdä 2 salitreeniä ja kävellä aina kun mahdollista. Viikonlopulta toiselle siirtyvä luontopolku-kylpyläidea odottaa toteutumistaan, mutta eilenkin koko juttu meni mönkään ja tein salin + 30 minuutin kävelyn. Noh, päivä kerrallaan :-)

Muuten ei tässä viikossa olekaan mitään kummallista, torstai on seuraava päivä jolloin on jotain kummallista ohjelmaa, nimittäin teippaus, ajotunti ja teatterimatka Turkuun koulun kanssa. Tokihan huomenna olis yliopistovierailu, lippu korkeella, ei kiinnosta moinen ... :D Voisin eräästä aloittamastani käsityöprojektista kirjoittaa sitten, kun mulla on muutakin kuin puikot ja lankaa... x)

Katsellaan kuinka viikko lähtee sujumaan :--) Hauskaa viikkoa myös teille siellä ruudun takana! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen ja kaikkiin julkaistuihin kommentteihin vastataan! :-) Muista hyvä mieli ennen kuin kirjoitat! :-)