torstai 18. huhtikuuta 2013

Avène

Kipaisin eilen apteekissa ja huomasin hyllyssä "blogeista tutun" Avènen eau thermale-purkin. Eli tää on jotakuinkin terveysvettä spraypullossa vai miten se meni. Illalla kun tulin suihkusta iho tuntui kireältä, vaikka olin juurikin pessyt, kuorinut ja laittanut kasvonaamion. Suihkutin vettä kasvoille ja tunnustelin oloa. Kireys katosi!

"Ihoa rauhoittava ja virkistävä terveyslähdevesi. Runsaan silikaattipitoisuuden ansiosta rauhoittaa, suojaa ja kosteuttaa, jopa ärtyneen ihon. Ei sisällä hajusteita eikä säilöntäaineita."

Päälle olisi toki vielä voinut levittää jonkin rasvan mutta ei ollut käsien ulottuvilla ja puuhailin kaikkea muuta, joten tyydyin taputtelemaan nassuni kuivaksi ja nauttimaan kireyden poistumisesta. Pöljä kun olin, en vahdannut peilistä mitä saattoi tapahtua. Veikkaan punoituksen laskeneen tai ainakin toivon niin - sillä se on yksi mitä tämä puteli lupaa tekevänsä. Ainakin tässä tilanteessa olin tyytyväinen ostokseeni joka maksoi vähän päälle kuusi euroa paikallisessa apteekissa.
Lueskelin internettiä ja siellä lukee vaikka ja mitä tällä ihmevedellä voi tehdä; esimerkiksi hauteen vaikkapa ärtyneille silmänympäryksille. Omani alkavat varmasti jossain vaiheessa kevättä ja kesää olla ärtyneet allergian vuoksi, joten tulen varmasti näissä merkeissä testaamaan tuotetta vielä.


Yksi käyttötapa on myös liikunnan jälkeen voimakkaasti punoittavalle iholle. Eli huomenna salin jälkeen testaillaan sitä :--)

Muilla kokemuksia? Entä muista saman merkin tuotteista?
Ylipäätään mulla tulee olemaan apteekkeihin tulevaisuudessa enemmänkin omaa asiaa (ostan jalkojeni teipit jatkossa itse) niin tulee varmaan liian iso kiusaus niihin kaikkiin purkkiin ja puteleihin ja ne on vielä hirmu edullisia!!! Äää... :--)

Psst. blogit:

ja
(Tämä tuote on tullut heille LivBoxin mukana)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen ja kaikkiin julkaistuihin kommentteihin vastataan! :-) Muista hyvä mieli ennen kuin kirjoitat! :-)