sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Itsensä haastaminen on parasta mitä olen itselleni tehnyt

Moikka!
En oo muutamaan päivään postaillut joten täältä pesee taas. =) 
Kuluneella viikolla oon taas edistynyt monessa, esimerkiksi autokoulussa viihdyn juurikin siksi että siellä edistys on konkreettista ja nopeaa. :)
Viikon liikunnat sujuivat hyvin, pohjallisiin totuttelu on sujunut oikein mallikkaasti. Tänään tein 7.1 kilometrin lenkin pohjallisten kanssa, polviin vähän särkee mutta se kertoo vain että asento on ollut oikea. Rykäsin ehkä vähän liian äkkiä koko matkan, muttakun mä halusin... joo. 20 minuutin rajoitus olis kyllä edelleen voimassa, mä kävelin 1 tunnin 25 minuuttia. Ku nätti ilmaki oli...

Blogin ulkoasu on hieman uudenmallinen, olen tosi nopea kyllästymään esim. kaikkeen...

En ole hetkeen ollut näin tyytyväinen. Olen onnellinen koska jaksan joka hetki fyysisesti paremmin. Henkisesti olen paljon pidemmällä kuin mitä kroppa antaa myöden, mutta olen valmis. Mä teen töitä, mä käyn tätä läpi päässäni kokoajan. 

Ensi viikosta tulee HALUANKO-viikko. Ennen jokaista suupalaa kysyn itseltäni HALUANKO mä sen. Jos en, mulla ei todennäköisesti ole edes nälkä ja kyse onkin enää tapasyömisestä.

No mutta tänään tuli vähän herkuteltua:

KOKKAA SUVIN KANSSA 2
Lauantain namisörsseli
  • 6 kiiviä
  • 2-3 banaania
  • 2 Pirkan mansikkamustikkavadelma pakastepussia
  • Hazelnut spreadia (ei todellakaan tarpeellinen....)1. Aloitin kuorimalla ja pilkkomalla kiivit. Varotoimena hanskat, koska välillä mulle tulee tosi ilkeetä ihottumaa kiivistä.


2. Banskun kohtalo!


3. Valmis sörsseli sekotettuna. Tässä välissä siis lisättiin pakastemarjoja sekaan ja odotettiin että ne suli (en jaksanut sulattaa ja kylmät marjat piti banaanin ja kiivin hyvänä tarjoiluun asti, easyy ;) )


Mä halusin sisällyttää herkkupalaani myös vähän "kiellettyä hedelmää"... suklaata. Isäntä käyttää tätä Nutellan halpis versiota leivän päällä ja mä halusin testata onko siitä tähän. Eli tein niinsanotusti sörsselilleni "suklaapedin".Koko perhe tykkäsi paitsi Arttu joka inhoo banaania ja kiiviä =)


Ai niin. Muistatteko kun puhuin neulomisesta/kutomisesta?

Tässä mun "hyvänmielen puhteeni" hyvin harras alku.
Tästä pitäisi tulla kaulaliina. Neonvärinen. 50 gramman kerät maksoivat 90 senttiä kipale Turussa. Teen tätä kun tuntuu että muu fiksu tekeminen on ihan mahdotonta. En oo kauheen tarkka jos jossain on vähän väärää neulosta taikka joku ammottava reikä vaikka yhtään silmukkaa en oo pudottanut... 
Tähän tulee kaks neonpinkkiä ja kaks neonkeltasta raitaa ja ajattelin että tää on sit oiva huivi lenkeille jos on vähä vilponen, mulla on pakkomielle pitää kurkku lämpimänä :DWazzuuup?

4 kommenttia:

  1. Hauska tuo banaanikuva :--D jajajaj tää ulkoasu on hieeno (=

    VastaaPoista
  2. Siis edellinenkin ulkoasu oli tosi kiva, ku se oli niin pirtee mut tää on tosi hieno ja taiteellinen ja ehkä dramaattinenkin. Tosi upee!

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen ja kaikkiin julkaistuihin kommentteihin vastataan! :-) Muista hyvä mieli ennen kuin kirjoitat! :-)