sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Raitis ulkoilma ja suorastaan omenainen kylpyläkäynti
3.5km patikointia ihanassa Ruissalossa, pysähdyttiin istuskelee korkealla kallion päällä :) 
Ehkä iloisin päivä murun kanssa pitkiin aikoihin. 
Koko ohjelman piti kruunata käynti kylpylässä jonka olemme aina kokeneet rauhalliseksi, viihtyisäksi paikaksi jossa yleensä on vain hymyileviä, mukavia mummoja.
Samat mummot jotka tapasimme myös edellisellä kerralla, olivat jo tulleet uimasta.
Tällä kertaa lämpimässä altaassa meitä odotti, no, ensivaikutukseltaan nyrpeä vanha pariskunta ja isommassa altaassa mesosi pienempi lapsi. Siinä vaiheessa ajateltiin, että hienoa, sentään se tajuaa pysyä poissa tästä altaasta, joka on pienin, jossa on pieniä poreita, lämpimin ja selkästi se rauhoitettu allas.
Noei. Eipä pysynyt kakru siellä isommassa altaassa. Se tuijotti meitä ja hyppäsi altaiden seinämän yli loiskuttaen pieneen altaaseen, jossa yritimme rentoutua. Kuluneen 30 minuutin aikana lensi "uintipötkylä", kellukkeet, uimahousut(!) ja frisbee. FRISBEE.
Ja arvatkaa missä kohtaa meni hermo?

Poikapa haki ilmeisesti mummonsa kassista altaan reunalta omenan ja alkoi natustaa sitä altaassa ja pariskunnan miespuolinen henkilö haki juomapullon jonka ryysti tyhjäksi. 

Sanonpahan vaan että jos suomalainen olisi tehnyt näin, korvaukset olisivat olleet paperirahaa sillä sääntöjähän siinä rikottiin. Mikäs kulttuurikolari....

Pikkupoika jätti omenanrantunsa altaan reunan ritilöiden päälle. 

Me poistuimme. Tsiisus.

En ole rasisti, mutta olisi kohteliasta noudattaa yhteisiä sääntöjä, ihan sama paljonko sitä rahaa tänne kantaa.
--

Koko viikonloppuna tuli käveltyä 10.5 kilometriä. Olen todella onnellinen ja tunnen energiani kasvavan :) Huomenna on autokoulun täyteinen päivä, ja heti aamusta suuntaan salille. :--) 


Hauskaa viikon alkua kaikille! :--)

6 kommenttia:

 1. Haha, en oo ainut ketä vihaa huutavia ja melskaavia pikkulapsia. =)
  Ja niitä on kaikkialla. Vaikee uskoo et ite olin joskus sellainen, en kyl ollu yhtä riehuva...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo eikä sekään että riehuu mutta mun mielestä toi eväiden syöminen altaissa oli aika radikaalia suomalaisen mielestä :D

   Poista
  2. Joo, suomalaisten kulttuuri on aika... rajoittunutta. Muualla maailmassa halataan ja jutellaan avoimesti ja täällä ajatellaan, että se kuka katsoo silmiin tai jos uskaltaakin hymyillä niin on joku ihme hyypiö...
   Mut joo sais sit vanhemmat kyl jotain rajoja lapselleen pistää.

   Poista
  3. Sepäse... Noh mut tuolla kaduilla yms. mäkin olisin ihme hyypiö :-)

   Poista
 2. Hei! Olen Rosa ja kirjoitan omaa blogia. Haastankin sinut nyt bloggaajien väliseen kilpailuun, jonka löydät täältä:http://aaarrearkku.blogspot.fi/2013/04/blogihaaste.html ! :)

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen ja kaikkiin julkaistuihin kommentteihin vastataan! :-) Muista hyvä mieli ennen kuin kirjoitat! :-)