maanantai 3. kesäkuuta 2013

O1/O6/2O13


Kuvat isommaksi klikkaamalla jeejee:--) 

Ida jatkoi lomailuaan Saken luona Liedossa meidän koulun päätyttyä, joten me jäätiin herra Heinosen kanssa kaksin. Käytiin siinä kaupassa (heh heh) ja kukkaostoksilla ja sen sellasta. 
Mä juhlin tälläsessa asussa:

hiuspanta / GLITTER
tuubitoppi / H&M
hihatin / SEPPÄLÄ
kukkapaita / KAPPAHL
housut / KAPPAHL
kengät / SKOPUNKTEN
pikkulaukku / GLITTER


Tässä meidän illankin juhlaporukka (paitsi Sakke ja sensuroitu naishenkilö, joka tuskin haluaa naamavärkkiänsä blogiini :) )
vasemmalta: Daniela, Mika, Linda, Sakke, mää, Eveliina, Minttu, Sanni :-)

Päätettiin lukion toinen vuosi ja arvostelut tulee vasta jälkikäteen, saadaan tiistaina tietää minkä arvosesti juhlittiin eilen (+ Sannin aikuistumista)! :--D

Kun oli muutama itku itketty ja toivotettu hyvää matkaa parillekin vaihtoon lähtevälle tytölle (Heihei Marleena, kerro terveisiä USA:lle <3) ja heipattu myös Mikaa ekan kerran (lähti tänään pariks viikkoo itänaapuriin), lähdettiin Artun kanssa pöristeleen kohti Naantalia, siellä mua odotti tälläinen:


Mun kultsipallo Siiritissihiiri sai valkolakin! <3


Kun Siirin tarjoilut oli koluttu ja kuulumiset vaihdeltu, paluu Mynämäelle ja nopeahko asustuksen vaihto. Olen pahoillani, ettei ole järkevemäpää kuvaa, ja itseasiassa mulla ei ole hölkäsenpöläystä siitä että missä vaiheessa olen tälläisen kuvan itsestäni ottanut, mutta...:

tosi kevyt neuletakki / GINATRICOT
uikkari / H&M
farkkushortsit / LINDEX
vyö / KAPPAHL


Juhlat oli hyvät ja aamuyöllä ryömittiin kotiin nukkumaan. Kaikki jännä ja tyhmä jää juhlissa olleiden muisteihin, kivaa oli ja hyvä meininki! :-)

Viikonloppuna nautittuja herkkuja:

Lindan leipoma Sannin synttäri-juustokakku!


Saijan, rakkaan isosiskoni, leipoma kakku miehensä Jannen synttärin kunniaksiKeksit myös Saijan käsialaa. 

Ajeltiin muutama lenkki illalla Artun museoescortilla ja sitten tultiin takas kotiin löhöömään. Huomenna alkaa mulla kesälukio ja armoton ajotreeni (tällä viikolla neljä ajotuntia) ja Arttu menee yksiin pääsykokeisiin. What a monday...Tässä vielä yks otos josta mulla ei ole sitten niin mitään tietämystä.


VAAN KOSKA #YOLO!
Hyvää kesää blogin lukijoille ja kaikille ystäville! :-)

P.S. Ennen kuin kukaan tulee tänne ulisemaan alkoholin käytöstä, niin nää oli ehkä mun elämäni ekat "koti"bileet ja tälläset bailando momentit on muutenkin laskettavissa yhden käden sormilla joten sorry, en ole nuori alkoholisti :) Kaikenkukkuraksi äiti ja isi, jopa isosisko ja kummitäti tiesi kokoajan missä olen ja mitä teen, en saanut edes kotiarestia moisesta sekoilusta ;)


4 kommenttia:

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen ja kaikkiin julkaistuihin kommentteihin vastataan! :-) Muista hyvä mieli ennen kuin kirjoitat! :-)