keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Succes!

Löysin iiihania ostoksia ja oon kerranki 110% tyytyväinen ostosreissuun! En (mielestäni) ostanut yhtään mitään turhaa, ja hinnatkin pysy aisoissa kerrankin!!!
Laukku 4,90€, Cubus

V-aukkoinen neuletakki 20€, Cubus

Farkkulegginssit 30€, Cubus

Pitsitoppi 15€ Cubus





Okei, pohjustan näitä kuvia hieman. GinaTricotissa sain sitten täydellisen inspiraation keväälle. Mullahan on ihan törkeen huono näkö, ja viime syyslomalla hankin ensimmäistä kertaa piilolinssit. Tästä innostuneena marssin tänäänkin Myllyn Instrumentariumiin tilamaan itselleni ruskeat piilolinssit. Kun nämä saapuvat niin ajattelin vaihtelun vuoksi käyttää tuollaisia vähän hassumman mallisia laseja, jotka ostin tänään GinaTricotista, hinta joko 6 tai 9€, valitettavasti kerkesin jo irrottaa hintalaput. Lisäksi ostin nuo hopeiset mustalinssiset aurinkolasit samalla idealla. Oliko pönttö ajatus?

2 sormuksen setti, GinaTricot, hinta ?

Siipisydänsormus, GinaTricot, hinta ?

Itserakkauden huipentuma/mulle ehkä enemmän itsetunnon kohottaja, Cubus, hinta ?

Hassu LOVE-koru, Cubus, hinta ?

Söpö Love-koru, Cubus, hinta ?
Joo anteeks anteeks anteeks otin noista kaikista koruista hintalapun pois enkä yhtään muista mitä ne kaikki makso :(

Muuten sitten oltiin tänään vierailemassa jälleen mun mummin luona palvelutalossa. Surullista katsottavaa ja eritoten kuunneltavaa, mutta nyt en enää jaksa pilata hyvää tuultani murehtimalla ko. asiaa. Huomisen ohjelmasta varmaa on vain se, että mulla on maantiedon koe, ja se, että Arttu tulee meille joten mun täytyy siivota RAIVOISASTI huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen ja kaikkiin julkaistuihin kommentteihin vastataan! :-) Muista hyvä mieli ennen kuin kirjoitat! :-)