sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Skanssi

Hiphei, eilen olin Skanssissa äidin kanssa. Päivän asu-kuvaa mulla ei ole, soriiii ! 
Tässä ostoksia:
VILA: raitapaita 10€ ja tummansininen tuubihuivi 8€

THE BODY SHOP: 2 sivellintä, kivipuuteri ja kosteuttava meikkivoide
GLITTER: kaula- ja rannekoru

 Olen erittäin tyytyväinen the Body Shopissa saamaani palveluun eilen. :) Eli kysyin talvesta kärsivälle iholle meikkivoidetta ja puuteria ja mukava nuori nainen sitten alkoi sutia mun naamaa, tässä alla kaksi kuvaa lopputuloksesta. Sain opastusta myös varjostuksiin mutta moisia en koskaan jostain syystä tee, eivät ole koskaan kuuluneet mun naamarutiiniin. Olin tosi tyytyväinen siihen mitä ammattitaitoinen myyjä sai mun naamalla aikaiseksi joten arvatkaa kuka vingutti visaaa.... No Suvihan se tietenkin. Puuteri ja meikkivoide yht. 43€.



Ja sitten: ÄITI on ihana!! Olikin ihan tosi, ettei mulla talvitakkia satu olemaan ja näillä säillä tulee kyllä jo mieli vetää toppaa ylleen;


Tällainen ihanuus löytyi Anttilasta, 100€:n takki hintaan 60€! :)

Ja tässä se miksi alunperinkään kaupoille lähdettiin:


Huomasin talvikenkiä etsiessäni että multa puuttuu mustat kengät. Ja alunperinhän lähdin etsimään mustia matalakorkoisia nilkkureita... Mutta palasin Spirit Storesta nämä ihanat korolliset saapikkaat/nilkkurit mitkä he nyt on, opiskelija-alennuksen ansiosta hintaan 44€ <3


Tässä vielä kokonaiskuva Vilan sovituskopista ja ihanasta paidasta. Ja vaakaraitako muka lihottaa? Ei mun mielestä. Mitä mieltä te ootte?

Tänään olen pannut huoneessani jälleen hyrskyn myrskyn ja nyt ajattelin testailla uutta meikkivoidetta ja puuteria omassa käytössäni. Kuvailen, ja katsellaan saanko postattua teille! ;)



10 kommenttia:

  1. Missä kaikkialla tuota opiskelija-alennusta oikein saa ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No julkisis liikenneväleis yleisimmin, mut yleensä kauppojen kassojen yhteydes ja muutenki mis nyt hintoi on niin pitäis olla maininta opiskelijakortista. Itse en pahemmin käytä alennuksia kuin just SS:ssä ja VR:llä, et oon täs kohtaa aika huono neuvomaan muuten. Ja ainakin SLL, eli Suomen Lukiolaisten liitto jako meille lukukauden alkaes listat, et mistä alennusta pitäis saada :)

      Poista
    2. Niin ja aika monista liikuntapalveluista pitäis kans saada, esim uimahalleissa ja kuntosaleilla. :)

      Poista
    3. Kiitos (: pitää siis itsekin ruveta kantamaan tuota korttia useammin mukana !

      Poista
    4. Kiitos (: pitää siis itsekin ruveta kantamaan tuota korttia useammin mukana !

      Poista
    5. Kiitos (: pitää siis itsekin ruveta kantamaan tuota korttia useammin mukana !

      Poista
  2. mun mielestä toi näyttää hoikentavan sua, eikä lihottavan :D ja jos ton kanssa vielä mustat farkut tai jegginsit :) en ookkaan tajunnu että vilasta saa paitoja noinki kohtuuhintaan
    ja valkonen takki on ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heii kiitos paljon :) Joo no okei tää paita oli Midseason salessa, et normi hinta oli jotakin 16 euron kieppeillä. Mut niin VeroModas kuin Vilaski kannattaa pitää silmät auki, aina sielt löytää jonkun jutun todella edullisesti. Kyl siel on joitain ihania vaatteita jotka ei sit sen hinnan arvosta ihania oo valitettavasti...

      Poista
  3. http://www.lukio.fi/jasenedut/ täältähän niitä lukiolaisten liiton jäsenetuja löytyy. Kannattaa panna muistiin, kun on liikkeellä.

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen ja kaikkiin julkaistuihin kommentteihin vastataan! :-) Muista hyvä mieli ennen kuin kirjoitat! :-)