maanantai 8. huhtikuuta 2013

Turku&Tampere&mä

Perjantai alkoi hyvissä mielin koulutuntien jälkeen Turussa elokuvaretkellä. Ilma oli mitä ihanin ja lähettiin tunti etuajassa ja monta tuntia ennen elokuvaa kohti Turun keskustaa. Bussi pysähtyi linja-autoasemalle ja sieltä kävellä töpsyteltiin kauppatorille. Kierreltiin yhdessä tuumin oman kiinnostuksen mukaisia kauppoja ja käytiin syömässä Subwaylla (kuka yllätty, käsi ylös?!) :D
Mulla oli joululahjoista jäljellä vähän rahaa Kultajousen lahjakortilla (kiitos kummitäti <3), niin sehän piti sitten mennä käyttämään... Ja päädyin parin mutkan kautta Elegance-liikkeeseen ja mulla oli pitkälti sellanen halpa makkara-olo... Tai niin siellä ainakin tuijotettiin tai ainakin se myyjä joka pakottautui mua palvelemaan. Kultajousessa josta lähdin liikenteeseen myyjä oli kuin Naantalin aurinko, tai ainakin asiallinen, puhelias ja asiakaspalvelualtis. Nooo joo valitus sikseen, tässä on mun o.n.e kelloperheeni:


Vaaleanpunainen basic-kello hankittu elokuussa 2012, muistan että käytin sitä ensimmäisen kerran Artun sotilasvalapäivänä ja myös paitani ja huivini olivat pinkkejä. :') Söpöö.
Valkoinen kultareunuksinen kello tuli hommattua ekan kerran joulun jälkeen lahjakorttia käyttäessä, ja tämä musta hopeareunuksinen perjantaina. Nyt on ainakin valinnanvaraa! :--) Voisin ottaa kyllä kaikissa väreissä nämä kellot, ainakin vielä joku kirkas väri. Vitsi mikä harakka mä olenkaan.

Ja sitten vielä ennen elokuvia oli pakko poiketa vähän Skopunkteniin. Tossa yhessä postauksessa laitoin kuvan valkoisista perus tossuista, jotka makso suoraan Ruotsin kurssista käännettynä n. 11,90 € - no, Suomessa tämä vastaava hinta oli kuin olikin 14,95. Sovitin kenkiä jalkaan todeten että eihän ne nyt käy laatuun. Mun jalka on vielä niin vino, että ne kengät ois mun jalan muotoset ihan liian nopeesti kun se kangas oli tosi ohutta. Tokihan mun jalat tekee pientä edistystä kokoajan, mutta tuntu ihan rahan tuhlaamiselta...
kunnes....


Mä löysin nää! Kuvatessa nää kengät on ollu yhden kerran jalassa, Tampereella lauantaina ja mun varpaitten yli meni jotkut sadat lastenvaunut... -.- , nojoo, valkoinen kenkä näyttää parhaimmalta just vähän likasena. 
Näiden kangas oli heti kättelyssä vahvempaa ja toi kärkiosa tollain tikattu. Niitit kruunas koko komeuden ja tsitsing, 19,90 euroo ja nää popot on MUN. <3


Ja koko on 37, miettikääs kuin pieni jalka tällaiselle tonnikeijuille...

Elokuvana oli Les Misérables ja voi kun itketti <3 En tiedä enää paremmasta. Jopa toi miehenalku sanoi, että haluaisi nähdä ko. rainan uudelleen. On se niin hyvä, että mä en edes kestä. :') Ja itkettyä todellakin tuli! Vive la France!


Tän söpöliinin äiti osti mulle messuilta. Hän on alpakanvillaa ja esittää alpakkaa. Hän sai erään messuilla esillä olleen suomenhevosen nimen, nimittäin sanon häntä Höpöheinäksi. Uskokaa tai älkää, niin sellainen hevonen siellä oli. Hetken mietin, kuulinko oikein, mutta Höpöheinä se oli.


Oon melko varma että ottaisin tällaisen kotiinikin....

Messut oli ihan ok. Siellä vaan oli minä, äiti ja 7998 muuta. Eli piukkaa, tiukkaa ja ahdasta. Alpakkakojulta ostettiin lankaa ja Höpöheinä, muuten ei jaksanut vaivautua kun hikikin valui. Lähetinkin aiheesta palautetta, mutta Tampereen messukeskushan on remontin alla joten se selittääkin tilanpuutteen - ensi vuonna tilaa on varmasti enemmän. :--) Säästyipähän vähäsen rahaa... :)

Islanninhevosten takiahan matkaan lähdettiin ja voi että, oli kyllä kaiken sen kaasunpoljennan arvoista! Tein videon, jota latasin tänään koko päivän Youtubeen:





Ottakaa sitten rakkaat huomioon että mulla on vain digipokkari eikä mitään mahista mihinkään jalustoihin tai muuta. Lisäksi tämä on vain TODELLA pieni pintaraapaisu TODELLA upeasta showsta! Videolla ja videon boksissa tarkemmat infot. :--)

Päivän asu Tampereella:
Huivi päässä Glitter
Huivi kaulassa Glitter
Neuletakki GinaTricot
Paita Vero Moda
Rannekorut Ibero
Kello o.n.e Kultajousi
Farkut Lindex
Kengät Skopunkten


Tulevalla viikolla monenlaista: autokoulu, uusi jakso alkaa, kokouksia, salikäyntejä... :--)

Kattelisko joku mua videolta? Tai onko jollakin jotain muita ideoita blogin suhteen? Mitäs tykkäätte kengistä, kellosta ja päivän asusta? :---)


16 kommenttia:

  1. ouu! vaihda fontti johonkin muuhun, tätä ei pysty edes lukemaan D: kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo oho, kiitos huomiosta, pelleilin asetuksilla :')

      Poista
  2. Kauniit hevoset, kauniit kellot, kauniit kengät & kaunein sinä ♥

    VastaaPoista
  3. En jaksa ymmärtää, miten rumasti ihmiset ratsastaa. Tämä ylipäätään ratsastuksesta.
    Mut yks asia mitä en islanninhevosten ratsastuksesta jaksa ymmärtää, isot miehet selkään? Jep, islanninhevonen on kestävä ja vankka rotu ja plaaplaa, mut herranjumala... Joo taitava ratsastaja ei oo painavanakaan hevoselle haitaks, mut lähinnä mua nyppii toi pituus. Oikeasti ei voi olla niin vaikee ottaa sopivan kokonen ratsu.
    Hienojahan no on, mut en pysty arvostamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha, ei sille sit mittää voi :))
      Se on rodun historiassa se taika, jo raavaat viikingit on niiden selässä ollut. Henk. koht sanoisin et ei perus kolmikäynti oo enää mitään ku viisikäyntii kokeillu;)

      Poista
    2. Historian saatossa on tehty vaikka ja mitä, mut eipä se oikeuta tekemään sitä uudestaan/edelleen. Ja ei, mulla ei henkilökohtasesti ole mitään islanninhevosia vastaan, en vaan ymmärrä miksi isojen miesten pitää sinne pienten hevosten selkään kiivetä.

      Poista
    3. Noh kunnioitan mielipidettäsi mutta en järky omastani :)

      Poista
  4. Otsikko on sika hyvä! Todellakin kattoisin sua videolta! Ja mun täytyy olla samaa mieltä, et tää uusi fontti on aika raskas lukuista...

    Haha xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai siis edelleen? :D Aamulla jäi sellanen kaunofontti meinaan päälle, onko tämäkin siis vielä vaikea? :)

      Kiitos kehuista! :)

      Poista
    2. Joo, ehkä se on tottumis kysymys xD!!!
      Yks kysymys vaan et mitä sit tapahtuu jos kyllästyt tohon kellomalliin? Hah, no joo let's hope it doesn't happen...
      Oot kyl aika moinen tehopakkaus, ku näin paljon jaksat kirjoitella, suuri kiitos siitä!

      Poista
    3. Hahaha, todella hyvä kysymys! :') Puolen vuoden otanta ainakin osoittaa että nyt on kyllästys ollut vain värin, ei mallin suhteen ja nyt on värivalikoimakin hyvin yhdisteltävissä muun päälle puettavan kanssa.

      Hihi, kiitos ^^ Yritän jaksella vastaisuudessakin.

      Poista
    4. Onks toi Les Miserables muuten hyvä. Ku jotkut musikaalit on aika tylsiä, mut pidän surullisista elokuvista (Titanic...) ? =)

      Poista
    5. Les Miserables on loistavuutta, uskaltaisin jopa sanoa että ohittaa Titanicin mennen tullen! Vaikka siinä lauletaankin koko ajan, on sanoilla tosi hyvä sanoma ja juoni on todella hyvä. Suosittelen!

      Poista
  5. Toi neuletakki sulle vähä liian pieni? ja jos esittelee päivän asua niin yleensä se asu näkyy kunnolla.Eihän noita kelloa, koruja, huivia edes näy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvan saa klikkaamalla isommaksi ;)

      Poista
    2. Sekä pahoitteluni, mutta alunperin ei ollut myöskään tarkoitus laittaa päivän asua, mutta kihlattuni halusi ottaa muutamia valokuvia joista tämän halusin julkaista joten tuntui luonnolliselta listata kokonaisuus. Esimerkiksi kello näkyy samassa postauksessa isommassa kuvassa.
      Ja kyllä tuo takki on ihan sopiva. En edes tiedä miksi jaksan perustella tätä asiaa.

      Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen ja kaikkiin julkaistuihin kommentteihin vastataan! :-) Muista hyvä mieli ennen kuin kirjoitat! :-)